Τι «κερδίζει» ο ΟΦΗ με τον Ντουρμισάι (vids)

Τι «κερδίζει» ο ΟΦΗ με τον Ντουρμισάι (vids)

Τι «κερδίζει» ο ΟΦΗ με τον Ντουρμισάι (vids)

bet365

O 25χρονος φορ θα γίνει κάτοικος Ηρακλείου και επί χάρτου δείχνει σε θέση να προσφέρει ποικιλοτρόπως στους Κρητικούς

Κάτοικος Ηρακλείου θα γίνει άμεσα ο Φιορίν Ντουρμισάι, καθώς ο ΟΦΗ θα αποκτήσει τον 25χρονο επιθετικό ως ελεύθερο από τον Ολυμπιακό και με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

«Κλεισμένη» μεταγραφή λοιπόν και ο διεθνής φορ κατηφορίζει στο νησί με σκοπό να «ηγηθεί», ως «9άρι», της γραμμής κρούσης των Κρητικών. Ας δούμε λοιπόν τι «κερδίζουν» στο «Γεντί Κουλέ» από την παρουσία του.


Ο «Ντούρμι» κάνει πολλές δουλειές μέσα στο γήπεδο. Επί χάρτου ολοκλήρωσε την περασμένη σεζόν με 5 γκολ σε 27 συμμετοχές του στην ΑΕΛ, όμως αυτό... αναφέρουν οι αριθμοί. Ας θυμηθούμε μία λεπτομέρεια.

Οι «βυσσινί» έδειχναν προς στιγμήν καταδικασμένοι, αλλά στο φινάλε της κανονικής περιόδου και τα play out προσπάθησαν να σώσουν την παρτίδα και να μείνουν στην κατηγορία.

Η «αντεπίθεσή» τους ξεκίνησε στα τέλη Φλεβάρη, ύστερα και από την ολοκλήρωση των χειμερινών τους μεταγραφών, με το 1-0 επί του Παναιτωλικού και από εκείνο το ματς μέχρι και την ήττα (3-1) στο Βόλο που τους έστειλε μαθηματικά στη Super League 2 βρήκαν αθροιστικά δίχτυα 11 φορές (κέρδισαν τα 4 από τα 10 παιχνίδια που έδωσαν συμπεριλαμβανομένου και εκείνου με τα «καναρίνια»).

Ο νεαρός στράικερ λοιπόν ήταν «μέσα» στα 8 από τα 11 τέρματα που πέτυχαν αυτό το διάστημα, καθώς τότε σημείωσε τα 5 «προσωπικά» του και παράλληλα ήταν εκ των «δημιουργών» στα άλλα 3. Ομως η εξαιρετική και πολύπλευρη τότε παρουσία του, σίγουρα δεν έπαιζε μόνος, δεν κατάφερε να ανατρέψει τα εις βάρος της ΑΕΛ δεδομένα.


Παράλληλα, ελέω ύψους, μπορεί να βοηθήσει στις ανασταλτικές στατικές μπάλες. Την περασμένη σεζόν όπου ο ΟΦΗ «φλέρταρε» με τον υποβιβασμό «πληγώθηκε» πάρα πολύ από αέρος και κυρίως σε στημένες φάσεις των αντιπάλων του. Μία εποχή το παραπάνω φαινόμενο είχε αναγορευτεί σε «μάστιγα» που τον ταλαιπωρούσε.

Ο Ντουρμισάι βλέπει τον κόσμο από τα 188 εκατοστά, είναι ένας παίκτης που λειτουργεί πολύ καλά/σωστά στον αέρα και αυτόματα στο «Γεντί Κουλέ» θα έχουν σε φάση άμυνας ένα επιπλέον «όπλο». Ξέχωρα φυσικά από το plus που αποκτούν στις δικές τους κερδισμένες αντίστοιχες φάσεις.


Υπάρχει όμως ακόμη ένα στοιχείο. Στα αποδυτήρια της ομάδας θα μπει ένας παίκτης με παραστάσεις που ξέρει τι και πώς. Δηλαδή αντιλαμβάνεται το «μέγεθος» της φανέλας που θα φορά και τι σημαίνει ΟΦΗ, κάτι που είναι «απαραίτητο» για τα δεδομένα/στάνταρ των Κρητικών.

Κλείνοντας, για να ελαφρύνουμε και κάπως την κατάσταση, η ομάδα με την προσθήκη του «γλίτωσε» και τα γκολ που σημειώνει εναντίον της...

Σε 8 παιχνίδια που στο παρελθόν ο 25χρονος στράικερ αντιμετώπισε τον ΟΦΗ σκόραρε 4 φορές, ενώ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο περσινό 3-2 της ΑΕΛ στο «Γεντί Κουλέ», αποτέλεσμα που είχε κάνει τότε άνω-κάτω την ουρά και οδήγησε τον Γιώργο Σίμο σε παραίτηση από την τεχνική ηγεσία των Κρητικών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα