ΠΑΟΚ: Μιτρίτα και Σίντκλεϊ έρχονται την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη

ΠΑΟΚ: Μιτρίτα και Σίντκλεϊ έρχονται την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη

ΠΑΟΚ: Μιτρίτα και Σίντκλεϊ έρχονται την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη

bet365

Ο ΠΑΟΚ προχωράει και κλείνει άλλες δύο ανοικτές μεταγραφικές υποθέσεις, με τους Αλεξάντρου Μιτρίτα και Σίντκλεϊ Φερέιρα να αναμένονται την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη.

Ο Αλεξάντρου Μιτρίτα και ο Σίντκλεϊ Φερέιρα ταξιδεύουν την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να ολοκληρωθεί το τυπικό κομμάτι της μετακίνησης τους, με τη μορφή δανεισμού, στον ΠΑΟΚ.

Με τον Τσούμπα Άκπομ να βρίσκεται, από το βράδυ της Τρίτης (24/8), στην Ελλάδα και να ολοκληρώνει τη διαδικασία του δανεισμού του από τη Μίντλεσμπρο, οι Κυπελλούχοι Ελλάδας έτρεξαν και τις δύο άλλες ανοικτές υποθέσεις τους.

Ο ΠΑΟΚ έχει φτάσει σε συμφωνία με την New York City FC για το δανεισμό του Αλεξάντρου Μιτρίτα, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το Φεβρουάριο του 2023 με την ομάδα της Νέας Υόρκης και σύμφωνα με ρουμανικά δημοσιεύματα οι «ασπρόμαυροι» θα καταβάλουν 500.000 ευρώ.

Στην περίπτωση του Σίντκλεϊ Φερέιρα δεν υπάρχει κάποιο «ενοίκιο» προς την Ντιναμό Κιέβου, αλλά θα μπει μη υποχρεωτική ρήτρα 2 εκατομμυρίων ευρώ στο συμβόλαιο δανεισμού του Βραζιλιάνου αριστερού φουλ μπακ-χαφ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα