«Οριστική συμφωνία της ΑΕΚ με την Τορίνο για τον Φαλκέ»

«Οριστική συμφωνία της ΑΕΚ με την Τορίνο για τον Φαλκέ»

«Οριστική συμφωνία της ΑΕΚ με την Τορίνο για τον Φαλκέ»

bet365

Στην Ιταλία αναφέρουν ότι η ΑΕΚ έχει έρθει σε οριστική συμφωνία με την Τορίνο για τα δικαιώματα του Ισπανού μεσοεπιθετικού, Ιάγκο Φαλκέ.

Οπως ενημερωθήκατε από το Gazzetta η ΑΕΚ βρίσκεται σε επαφές με την Τορίνο και με τον Ιάγο Φάλκε, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχει κλειδώσει η περίπτωσή του.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Gazzetta dello Sport» το πρωί της Τετάρτης (25/08), ΑΕΚ και Τορίνο προχώρησαν άμεσα τις διαπραγματεύσεις, βρίσκοντας τη χρυσή τομή στο οικονομικό κομμάτι, με τον Φαλκέ να ετοιμάζεται για να φορέσει τα «κιτρινόμαυρα» ενόψει της νέας σεζόν.

Βέβαια, το ιταλικό δημοσίευμα υπογραμμίζει πως η ΑΕΚ είναι πολύ κοντά στο να κλείσει τον Φαλκέ από την Τορίνο, ωστόσο έχει και εναλλακτικές λύσεις για την επίθεση, σε περίπτωση που τελικά δεν ολοκληρωθεί το deal.

Θυμίζουμε ότι με τη φανέλα της Τορίνο ο 31χρονος μεσοεπιθετικός αγωνίζεται από το 2016, (έχουν μεσολαβήσει δύο δανεισμοί) έχοντας καταγράψει 108 συμμετοχές με 32 γκολ και 21 ασίστ. Πέρυσι έπαιξε στην Μπενεβέντο με την οποία πέτυχε 1 γκολ και 1 ασίστ σε 11 αγώνες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα