Μάντζιος: «Ο χρόνος κυλάει υπέρ της ομάδας»

Μάντζιος: «Ο χρόνος κυλάει υπέρ της ομάδας»

Μάντζιος: «Ο χρόνος κυλάει υπέρ της ομάδας»

bet365

Ο Άκης Μάντζιος έβαλε καλό βαθμό στην ομάδα του, αναφέρθηκε και στην απόδοση των νέων παικτών εκτιμώντας ότι ο χρόνος θα τους βοηθήσει να δείξουν το υψηλό επίπεδό τους.

Μιλώντας στα κανάλια Novasports έπειτα από τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα στο «Κλ. Βικελίδης», ο Άκης Μάντζιος αναφέρθηκε αρχικά στην έλλειψη φρεσκάδας που χαρακτήρισε την ομάδα του στο πρώτο ημίχρονο εξηγώντας ότι… «ανεβάσαμε την ένταση στις προπονήσεις με το δεδομένο της μη έναρξης του Πρωταθλήματος, οπότε ήταν λογικό να εμφανιστούμε λιγότερο φρέσκοι. Γενικώς όμως ήταν ένα παιχνίδι το οποίο θα μας βοηθήσει αρκετά γιατί είχε ένταση, πίεση και πολλά τρεξίματα».

Σχετικά με την απόδοση των παικτών που δεν μετρούν πολλές προπονήσεις στα πόδια τους, απάντησε: «Φάνηκε το επίπεδό τους. Είναι καλοί παίκτες, θα χρειαστούν χρόνο κι όσο κυλάει ο χρόνος θα είναι υπέρ τους αλλά και υπέρ της ομάδας γιατί θα παρουσιάζονται καλύτεροι». Ρωτήθηκε για το αν ο τωρινός Άρης θα είχε ξεπεράσει το εμπόδιο της Αστάνα στο Conference League. «Είναι υποθετικό το ερώτημα, δεν το ξέρουμε. Σίγουρα όμως ήρθαν παίκτες έπειτα από τεράστιες προσπάθειες του προέδρου γιατί είχαν δυσκολία στο να έρθουν στην ομάδα. Θεωρώ ότι ούτως ή άλλως ήμασταν καλύτερη ομάδα και μπορούσαμε να είχαμε προκριθεί».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα