Ράσταβατς: «Βαδίζουμε στον σωστό δρόμο, είμαστε έτοιμοι στο 90%»

Gazzetta team
Ράσταβατς: «Βαδίζουμε στον σωστό δρόμο, είμαστε έτοιμοι στο 90%»

bet365

Ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του ενόψει της έναρξης της σεζόν έμεινε ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης μετά τη φιλική νίκη με 0-1 επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μίλαν Ράσταβατς στην κάμερα της Cosmote TV:

«Τα αποτελέσματα για εμάς δεν είναι το ζητούμενο. Ωστόσο αυτό που δείχνουμε είναι ότι η δουλειά που κάνουμε είναι σωστή και ο δρόμος που βαδίζουμε είναι σωστός. Είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι με την εικόνα που δείχνουμε και από εκεί και πέρα είναι θετικό και ενθαρρυντικό το γεγονός ότι καταφέρνουμε και κερδίζουμε με αυτόν τον τρόπο», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Αυτό που με ευχαρίστησε περισσότερο απόψε είναι ότι είδα την ομάδα άκρως ανταγωνιστική. Από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Με ικανοποίησε πάρα πολύ αυτό. Είναι σημαντικό για εμάς. Υπήρχαν όμως πράγματα που δεν πήγαν αρκετά καλά, αλλά έχουμε τον απαιτούμενο χρόνο για να μπορέσουμε να τα διορθώσουμε στις μέρες που έρχονται. Θα έλεγα ότι είμαστε στο 90% έτοιμοι για τη νέα σεζόν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα