Με 4-3-3 η ΑΕΚ στο φιλικό με τον Αστέρα και τον Σβάρνα δεξί μπακ

Δημήτρης Βέργος
Με 4-3-3 η ΑΕΚ στο φιλικό με τον Αστέρα και τον Σβάρνα δεξί μπακ

bet365

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς επιλέγει σχηματισμό 4-3-3 για τη φιλική αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ. Ξεκινάει ο Σβάρνας στο δεξί άκρο της άμυνας, δεν βρίσκεται στο αρχικό σχήμα ο Άμραμπατ.

Η ΑΕΚ υποδέχεται στις 20:00 σε φιλικό ματς κεκλεισμένων των θυρών τον Αστέρα Τρίπολης με τον Μιλόγεβιτς να επιλέγει σχηματισμό 4-3-3. Ο Σέρβος τεχνικός δεν είχε κάποια έκπληξη στην ενδεκάδα πέρα από το γεγονός ότι ξεκινάει ο Σβάρνας αντί του Μισελέν στο δεξί άκρο της άμυνας, ενώ ο Άμραμπατ δεν βρίσκεται στο αρχικό σχήμα.

Ο Στάνκοβιτς είναι στην εστία, στο αριστερό άκρο ο Μιτάι και στο κέντρο της άμυνας ο Τζαβέλλας με τον Βράνιες. Τριάδα στον άξονα οι Λε Ταλέκ, Σάκχοφ και Σιμάνσκι, με τους Αλμπάνη και Τάνκοβιτς αριστερά και δεξιά στα άκρα της επίθεσης και τον Ανσαριφάρντ στην κορυφή.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ με τον Αστέρα

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα