Corriere dello Sport: «Ο Μανωλάς έκανε την επιλογή της ζωής του με τον Ολυμπιακό»

Corriere dello Sport: «Ο Μανωλάς έκανε την επιλογή της ζωής του με τον Ολυμπιακό»

Corriere dello Sport: «Ο Μανωλάς έκανε την επιλογή της ζωής του με τον Ολυμπιακό»

bet365

Ιταλικό Μέσο αναφέρει ότι ο Κώστας Μανωλάς έχει επιλέξει να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, ενώ στέκεται και στις διαπραγματεύσεις που εξελίσσονται πολύ καλά.

Η υπόθεση «Μανωλάς-Ολυμπιακός» συνεχίζει να απασχολεί τους Ιταλούς και μάλιστα δημοσίευμα από την Ιταλία θέλει τον παίκτη να έχει ήδη επιλέξει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα για τους πρωταθλητές.

Συγκεκριμένα, η Corriere dello Sport αναφέρει τα εξής: «Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται και εξελίσσονται καλά» και στη συνέχεια γίνεται αναφορά στα «ερυθρόλευκα θέλω» του διεθνούς αμυντικού.

«Ο παίκτης θέλει να φύγει από τη Νάπολη και να επιστρέψει στην Ελλάδα. Είναι έτοιμος να μειώσει τον μισθό του γιατί θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Έκανε την επιλογή της ζωής του και θα ήθελε να πάει σπίτι του, ξέρει ότι όλα σχεδόν περνούν από εκείνον». Μάλιστα, το ρεπορτάζ στέκεται και στον Μίνο Ραϊόλα, ο οποίος όπως τονίζεται: «Ψάχνει μια λύση που να ικανοποιεί τους δύο συλλόγους και τον πελάτη του».

«Τις επόμενες ημέρες θα μπορούσαν να υπάρξουν σημαντικά νέα, αλλά η αίσθηση είναι ότι η περιπέτεια του Μανωλά στη Serie A έφτασε στο τέλος της», καταλήγει το εν λόγω ρεπορτάζ.

Την ίδια ώρα, η Tuttosport αναφέρει ότι ο Νίκολα Μαξίμοβιτς είναι ο αντικαταστάτης του Μανωλά εφόσον φυσικά εκείνος καταλήξει στο Λιμάνι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα