Το μεταγραφικό «ταμείο» της ημέρας: Ρόνι Λόπες, Άμραμπατ και Καμαρά

Gazzetta team
Το μεταγραφικό «ταμείο» της ημέρας: Ρόνι Λόπες, Άμραμπατ και Καμαρά

bet365

Αφίξεις σε Ολυμπιακό και Άρη, με τους Ρόνι Λόπες και Αμπουμπακάρ Καμαρά να φτάνουν Ελλάδα για να ολοκληρώσουν τις μεταγραφές τους, ενώ η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Νορντίν Άμραμπατ.

Ημέρα αφίξεων και ανακοινώσεων ήταν η σημερινή (16/8) για τους ελληνικούς συλλόγους, ενώ στο εξωτερικό τα πράγματα ήταν ήρεμα αναφορικά με τα ολοκληρωμένα deals.

Στην Ελλάδα, ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε στην Αθήνα τον Ρόνι Λόπες. Ο 25χρονος εξτρέμ θα περάσει από τα ιατρικά τεστ και στη συνέχεια θα υπογράψει στους «ερυθρόλευκους» με τη μορφή δανεισμού από τη Σεβίλλη. Στη συμφωνία έχει μπει ρήτρα αγοράς που κυμαίνεται μεταξύ 9 και 12 εκατομμυρίων ευρώ.

Άφιξη είχε και ο Άρης, ο οποίος καλωσόρισε στη Θεσσαλονίκη τον Αμπουμπακάρ Καμαρά. Ο 26χρονος επιθετικός έχει ήδη υπογράψει για τέσσερα χρόνια, με τον Άρη να καταβάλλει στη Φούλαμ το ποσό των 3,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Η ΑΕΚ, όπως αναμενόταν, ανακοίνωσε την απόκτηση του Νορντίν Άμραμπατ, ο οποίος πέρασε με επιτυχία τα ιατρικά και εργομετρικά τεστ και υπέγραψε διετές συμβόλαιο ολοκληρώνοντας τη μεταγραφή του στην Ένωση. Μάλιστα ο 34χρονος Μαροκινός μεσοεπιθετικός πραγματοποίησε και την πρώτη του προπόνηση στα Σπάτα.

Επίσης ο Παναιτωλικός έφτασε σε συμφωνία με τον Κώστα Αποστολάκη, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον ΑΠΟΕΛ. Ο νεαρός αμυντικός αναμένεται την Τρίτη (17/8) στο Αγρίνιο για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στα «καναρίνια».

Εκτός συνόρων, μπορεί να μην υπήρξε το μεγάλο deal, αλλά δεν έλειψαν κάποιες κινήσεις. Η Μπάγερ Λεβερκούζεν επένδυσε στον 19χρονο Κολομβιανό στόπερ, Πιέρο Χινκαπιέ, πληρώνοντας 6,35 εκατομμύρια ευρώ την Ταλέρες για την απόκτησή του και διπλασίασε τις προσθήκες της με τον Ρόμπερτ Άντριχ, από την Ουνιόν Βερολίνου.

Τον δανεισμό του Μπεν Ντέιβις στη Σουόνσι ανακοίνωσε η Λίβερπουλ ως το τέλος της σεζόν, με τον Βρετανό στόπερ να μην έχει προλάβει να αγωνιστεί σε επίσημο ματς με τους Reds από τον περασμένο Φλεβάρη, όποτε και αποκτήθηκε από την Πρέστον.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα