Παναθηναϊκός: Με τριάδα Μαουρίσιο, Ρούμπεν, Αλεξανδρόπουλο στα χαφ

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός: Με τριάδα Μαουρίσιο, Ρούμπεν, Αλεξανδρόπουλο στα χαφ

bet365

Ο Παναθηναϊκός θα παρουσιαστεί με τριπλέτα στη μεσαία γραμμή απέναντι στη Μίλαν στο σπουδαίο φιλικό παιχνίδι στο «Nereo Rocco». ΑΠΟΣΤΟΛΗ - ΤΕΡΓΕΣΤΗ: ΚΩΣΤΑΣ ΖΑΛΙΑΡΗΣ

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς επέλεξε να δώσει φανέλα βασικού στον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο κι έτσι ο νεαρός χαφ θα είναι μαζί με τους Μαουρίσιο και Ρούμπεν Πέρεθ στον άξονα στο φιλικό του Παναθηναϊκού εναντίον της Μίλαν (21.30 - Live Cosmote TV- Gazzetta).

Στα δοκάρια θα βρίσκεται φυσικά ο Διούδης, με τους Κώτσιρα, Σιδερά, Βέλεθ και Χουάνκαρ στην τετράδα της άμυνας.

Μπροστά από τους τρεις χαφ θα βρίσκονται οι Βιγιαφάνιες, Χατζηγιοβάνης στις πτέρυγες, με τον Μακέντα στην κορυφή της επίθεσης.

Παναθηναϊκός: Διούδης, Κώτσιρας, Σιδεράς, Βέλεθ, Χουάνκαρ, Μαουρίσιο, Ρούμπεν Πέρεθ, Αλεξανδρόπουλος, Μακέντα, Βιγιαφάνιες, Χατζηγιοβάνης.

Aν επιβεβαιωθεί και στον αγωνιστικό χώρο αυτό το 4-3-3 από τον σχηματισμό των παικτών, θα είναι η πρώτη φορά που ο Σέρβος τεχνικός θα «παρεκκλίνει» από το «αγαπημένο» του 4-2-3-1 που χρησιμοποίησε σε όλα τα φιλικά παιχνίδια, αφήνοντας στον πάγκο έναν εξτρέμ (Ενγκμπακοτό) για να αγωνιστεί τρίτος μέσος (Αλεξανδρόπουλος) με ταυτόχρονη μετάθεση του Βιγιαφάνιες στην αριστερή ή στη δεξιά πτέρυγα.

Στον πάγκο: Χριστογεώργος, Σαβιέρ, Αγιούμπ, Καρλίτος, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Μπουζούκης, Σερπέζης, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Ιωαννίδης, Σάρλια, Καμπετσής, Αθανασακόπουλος, Ξενόπουλος

Από την πλευρά του ο Στέφανο Πιόλι για τη Μίλαν επέλεξε τους παρακάτω... βασικότατους 11 με πιθανότερη παράταξη το 4-4-2:

Μανιάν - Καλάμπρια, Κιάερ, Τομόρι, Ερναντές - Σαλεμάκερς, Κρούνιτς, Τονάλι, Λεάο - Ζιρού, Ρέμπιτς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα