ΑΕΚ: Βασικός ο Μισελέν στο φιλικό με τη Λαμία (pic)

ΑΕΚ: Βασικός ο Μισελέν στο φιλικό με τη Λαμία (pic)

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Βασικός ο Μισελέν στο φιλικό με τη Λαμία (pic)

bet365

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς επιλέγει την ίδια ενδεκάδα σε σχέση με το τελευταίο φιλικό με τον Απόλλωνα Σμύρνης, με μοναδική εξαίρεση τον Μισελέν, ο οποίος ξεκινάει στο δεξί άκρο της άμυνας.

Η ΑΕΚ υποδέχεται στις 20:30 τη Λαμία στο ΟΑΚΑ σε ένα φιλικό που θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών και χωρίς τηλεοπτική κάλυψη καθώς πρόκειται για προπονητικού χαρακτήρα.

Όπως αναμενόταν, ο Μιλόγεβιτς παρατάσσει σχεδόν ίδια ενδεκάδα όπως εκείνη που επέλεξε στο τελευταίο φιλικό με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Μοναδική εξαίρεση ο Μισελέν, ο οποίος αυτή τη φορά ξεκινάει στο δεξί άκρο της άμυνας, έχοντας περάσει αλλαγή στο δεύτερο μέρος απέναντι στην «Ελαφρά Ταξιαρχία».

Ο Χατζισαφί ξεκινάει πάλι στο αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής, ενώ στο κέντρο της το δίδυμο των Τζαβέλλα και Βράνιες με τον Στάνκοβιτς στην εστία. Λε Ταλέκ και Σιμάνσκι είναι οι δυο κεντρικοί μέσοι, με τον Τάνκοβιτς σε ελεύθερο ρόλο μπροστά τους. Αλμπάνης στο αριστερό άκρο και Λιβάι Γκαρσία στο δεξί, ενώ στην κορυφή της επίθεσης βρίσκεται ο Ανσαριφάρντ.

Θυμίζουμε πως εκτός βρίσκονται οι Γαλανόπουλος, Αραούχο, Μάνταλος, Μπακάκης και Σιμόες, με τους δύο πρώτους να αναμένεται να μπουν στις προπονήσεις από τη Δευτέρα και να τεθούν ξανά στη διάθεση του Μιλόγεβιτς.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ με τη Λαμία

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα