Στην λίστα του Λουτσέσκου και ο Ζοάο Βίκτορ (vid)

Στην λίστα του Λουτσέσκου και ο Ζοάο Βίκτορ (vid)

Στην λίστα του Λουτσέσκου και ο Ζοάο Βίκτορ (vid)

bet365

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει για εξτρέμ και μετά τον Κλάεσον ένα όνομα που βρίσκεται στην λίστα του Ραζβάν Λουτσέσκου είναι αυτό του Βραζιλιάνου Ζοάο Βίκτορ.

Ο Βίκτορ Κλάεσον είναι το βασικό όνομα που εξετάζει ο ΠΑΟΚ για την θέση του εξτρέμ, αλλά όπως φαίνεται δεν είναι ο μόνος. Και αυτό γιατί μαζί με τον Σουηδό ο τεχνικός του Δικεφάλου του Βορρά, έχει ξεχωρίσει και τον 27χρονο Βραζιλιάνο της Βόλφσμπουργκ, Ζοάο Βίκτορ.

Το συμβόλαιο του Ζοάο Βίκτορ με την γερμανική ομάδα λήγει το καλοκαίρι του 2022 και την περασμένη σεζόν μέτρησε 27 συμμετοχές συνολικά με τέσσερα γκολ και τέσσερις ασίστ.

Ο Βίκτορ ξεκίνησε την καριέρα του από τους μικρούς της Παλμέιρας, για να ακολουθήσει η Σαν Χοσέ πριν το καλοκαίρι του 2015 να κάνει το ταξίδι για την Ευρώπη και την Αυστρία. Εκεί έμεινε για τέσσερα χρόνια αρχικά για την Κάπφενμπεργκ και την ΛΑΣΚ πριν το καλοκαίρι του 2019 να μετακομίσει στην Βόλφσμπουργκ έναντι 3,5 εκατ. ευρώ.

Δείτε τον Ζοάο Βίκτορ σε δράση:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα