Εκτός πλάνων στην ΑΕΚ οι Λόπες και Νταντσένκο

Εκτός πλάνων στην ΑΕΚ οι Λόπες και Νταντσένκο

Δημήτρης Βέργος
Εκτός πλάνων στην ΑΕΚ οι Λόπες και Νταντσένκο

bet365

Ο Έλντερ Λόπες ειδοποιήθηκε να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, ενώ στην ΑΕΚ Β' μέχρι να βρεθεί και με αυτόν λύση πηγαίνει ο Όλεγκ Νταντσένκο.

Εξελίξεις φέρνει ο αποκλεισμός - σοκ από τη Βελέζ στο στρατόπεδο της ΑΕΚ, κάτι που επηρεάζει και παίκτες του ρόστερ. Θυμίζουμε πως πριν τη σημερινή προπόνηση είχε κανονιστεί έκτακτη συνάντηση παικτών με Γιάννη Παπαδημητρίου και Παναγιώτη Κονέ.

Στην κυριακάτικη απογευματινή προπόνηση στα Σπάτα μεταφέρθηκε στους Έλντερ Λόπες και Όλεγκ Νταντσένκο ότι από εδώ και στο εξής βρίσκονται εκτός πλάνων καθώς πλέον δεν υπολογίζονται.

Συγκεκριμένα ο Λόπες, ο οποίος έχει ακόμα ένα χρόνο στο συμβόλαιό του, ειδοποιήθηκε ότι ήδη ξεκινάει η διαδικασία για να βρεθεί ομάδα και να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Όσο για τον Νταντσένκο, ο Ουκρανός μπακ πηγαίνει στην ΑΕΚ Β' μέχρι να βρεθεί λύση και με το δικό του συμβόλαιο, το οποίο έχει ισχύ ως το 2024.

Έτσι, μαζί με τον Σιμάο, ο οποίος βρίσκεται επίσης σε συζητήσεις με την ΑΕΚ για να αποχωρήσει, οι Λόπες και Νταντσένκο είναι συνολικά οι τρεις παίκτες που δεν υπολογίζονται από τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Στην ΑΕΚ Β' θα ενταχθούν κι άλλοι παίκτες από το κιτρινόμαυρο ρόστερ, κάτι που θα ξεκαθαρίσει μέσα στην εβδομάδα που μπαίνει, με τη δεύτερη ομάδα της Ένωσης να αρχίζει τα ιατρικά και εργομετρικά τεστ τη Δευτέρα (2/8), ενώ Πέμπτη αναμένεται να ξεκινήσουν και οι προπονήσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα