Απάντηση Αραούχο σε Ραμίρεθ: «Κανείς δεν πούλησε ιστορία» (pic)

Απάντηση Αραούχο σε Ραμίρεθ: «Κανείς δεν πούλησε ιστορία» (pic)

Δημήτρης Βέργος
Απάντηση Αραούχο σε Ραμίρεθ: «Κανείς δεν πούλησε ιστορία» (pic)

bet365

Ο Σέρχιο Αραούχο μέσω twitter απάντησε στον πρόεδρο της Λας Πάλμας, ο οποίος σε συνέντευξή του έκανε λόγο ότι ο «Τσίνο» πούλησε ιστορία στους οπαδούς της ομάδας για να τα έχει καλά μαζί τους μετά τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ.

Σε σίριαλ εξελίχθηκε για ακόμη μια φορά η υπόθεση της μεταγραφής του Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ, αλλά τελικά αυτό το καλοκαίρι η Ένωση κατάφερε να κάνει δικό της με κανονική μεταγραφή τον 29χρονο Αργεντινό επιθετικό από τη Λας Πάλμας.

Για την πώληση του Αραούχο στην ΑΕΚ, ο πρόεδρος του ισπανικού συλλόγου άκουσε πολλά από τους οπαδούς της ομάδας του, οι οποίοι ήταν αντίθετη με αυτήν την κίνηση. Φαίνεται μάλιστα πως ο Ραμίρεθ είναι ενοχλημένος με τον Αραούχο καθώς σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Cadena Ser αναφερόμενος στην πώληση του «Τσίνο» τόνισε πως ο Αραούχο πούλησε ιστορία στους οπαδούς της Λας Πάλμας για τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ προκειμένου να τα έχει καλά μαζί τους.

«Έχω πολύ καλή σχέση μαζί του, αλλά είναι της μόδας να εκνευρίζεσαι με τον πρόεδρο όταν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα θες. Κανείς δεν παίρνει μεταγραφή σε μια ομάδα από τη μία μέρα στην άλλη, αλλά ο Αραούχο θέλησε να πουλήσει την ιστορία του για να τα έχει καλά με τους οπαδούς», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ραμίρεθ στη συνέντευξη που έδωσε.

Η απάντηση ήρθε από τον επιθετικό της ΑΕΚ μέσω twitter. Ο Αραούχο κάτω από ανάρτηση της συνέντευξης του Ραμίρεθ από ιστοσελίδα που ασχολείται με τα θέματα της Λας Πάλμας απάντησε στον ισχυρό άνδρα του ισπανικού συλλόγου: «Κανείς δεν πούλησε ιστορία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα