Καστίγιο: «Μίλησα με τον Καρεμπέ για τον Αντούνα»

Καστίγιο: «Μίλησα με τον Καρεμπέ για τον Αντούνα»

Καστίγιο: «Μίλησα με τον Καρεμπέ για τον Αντούνα»

bet365

Ο Νέρι Καστίγιο μίλησε στο Μεξικό για τις συζητήσεις που είχε με τον Ολυμπιακό σχετικά με την περίπτωση του Ουριέλ Αντούνα, για την οποία διαβάσατε στο Gazzetta.

Η περίπτωση του Ουριέλ Αντούνα έχει προταθεί στον Ολυμπιακό από τον Νέρι Καστίγιο, θέμα για το οποίο διαβάσατε το πρωί της Τετάρτης (11/8).

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των «ερυθρόλευκων», ο οποίος έχει ξεκινήσει καριέρα ατζέντη τους τελευταίους μήνες, μίλησε στο Μεξικό για τον 23χρονο εξτρέμ της Τσίβας, λέγοντας τα εξής:

«Μιλήσαμε πριν από τρεις εβδομάδες με τον Ολυμπιακό. Είχα την ευκαιρία να μιλήσω με τον Κριστιάν Καρεμπέ, που χειρίζεται αυτά τα θέματα. Είχαμε συζητήσεις και φτάσαμε σε μια συμφωνία στα οικονομικά, αλλά ακόμη δεν υπάρχει επίσημη πρόταση. Δεν εξαρτάται από εμένα, από τον Ολυμπιακό. Είχα την ευκαιρία να τον προτείνω, ο Ολυμπιακός χρειάζεται έναν παίκτη με τα χαρακτηριστικά του. Αν το θέλει ο Θεός, θα κυλήσει θετικά η υπόθεση».

Ο 23χρονος εξτρέμ... έλαμψε στο πρόσφατο τουρνουά των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, βοηθώντας την ομάδα του να πάρει την 3η θέση! Τη σεζόν 2020-2021 είχε συνολικά 38 ματς με 6 γκολ και 8 ασίστ.

Τον ξεχώρισε και τον έφερε στην Ευρώπη η Μάντσεστερ Σίτι, παραλίγο να κλείσει στη Γιουβέντους Το συμβόλαιο του Αντούνα με την Τσίβας εκπνέει το 2023. Είναι ένας παίκτης που ξεκίνησε την καριέρα του στη Σάντος Λαγκούνα το 2012 και το 2017 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο.

Η Μάντσεστερ Σίτι ξεχώρισε το ταλέντο του και τον έφερε στην Ευρώπη για λογαριασμό της. Στη συνέχεια έπαιξε δανεικός σε Χρόνινγκεν και Λος Αντζελες Γκάλαξι και το 2020 επέστρεψε στην πατρίδα του για την Γουαδαλαχάρα Τσίβας. Είναι διεθνής με όλες τις ομάδες κλιμακίων του Μεξικού, έχοντας 21 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα και 8 γκολ! Πρόκειται για έναν παίκτης που διακρίνεται για την ικανότητά του στο ένας μ' έναν. Eίναι γρήγορος, ντριμπλάρει και έχει φαντασία στο παιχνίδι του, έχοντας χαρακτηριστικά α' αυτά που αρέσουν και ξεσηκώνουν την κερκίδα. Μάλιστα, πέρυσι το καλοκαίρι ήταν κοντά και στη Γιουβέντους, αλλά τελικά δεν προχώρησε η περίπτωσή του. H περίπτωσή του ωστόσο ακόμη ενδιαφέρει τη «βέκια σινιόρα» ενώ κι η Αλκμααρ έχει δείξει ενδιαφέρο

ν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα