ΑΕΚ: Θέμα χρόνου για Γαλανόπουλο

ΑΕΚ: Θέμα χρόνου για Γαλανόπουλο

ΑΕΚ: Θέμα χρόνου για Γαλανόπουλο

bet365

Θέμα χρόνου είναι για τον Κώστα Γαλανόπουλο να επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων και να ενσωματωθεί μαζί με την υπόλοιπη ομάδα τη ΑΕΚ.

Ο 23χρονος Έλληνας μέσος συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα, αλλά η κατάσταση του έχει βελτιωθεί και πλέον είναι θέμα χρόνου για να τεθεί ξανά στα πλάνα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Από την άλλη, «καθαρά» ήταν τα αποτελέσματα της μαγνητικής του Σέρχιο Αραούχο, μετά τις ενοχλήσεις που αισθανόταν στην γάμπα. Τόσο ο Αργεντινός επιθετικός, όσο και ο Πέτρος Μάνταλος δεν θα αργήσουν να μπουν σε κανονικό πρόγραμμα με τους υπόλοιπους.

Η ΑΕΚ συνεχίζει την προετοιμασία της για το φιλικό παιχνίδι που θα δώσει στο ΟΑΚΑ, κεκλεισμένων των θυρών απέναντι στη Λαμία, το Σάββατο (14/08) στις 20:30.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα