Το μεταγραφικό «ταμείο» της ημέρας: Τζόλης, Κόντε και Νικολάου

Gazzetta team
Το μεταγραφικό «ταμείο» της ημέρας: Τζόλης, Κόντε και Νικολάου

bet365

Ο Χρήστος Τζόλης παίρνει μεταγραφή από τον ΠΑΟΚ στη Νόριτς, ο Πέδρο Κόντε επέστρεψε στον Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα και ο Δημήτρης Νικολάου ανακοινώθηκε από τη Σπέτσια.

Ήρεμα κυλούσε η μεταγραφική δραστηριότητα τη Δευτέρα (9/8) σε Ελλάδα και εξωτερικό αναφορικά με τα τελειωμένα-ανακοινωμένα deals, μέχρι το βράδυ γύρω στις 23:00... Τότε τα νερά... ταράχτηκαν καθώς έγινε γνωστό το «χρυσό» deal του ΠΑΟΚ με τη Νόριτς για την πώληση του Χρήστου Τζόλη στον αγγλικό σύλλογο!

Ο ΠΑΟΚ συμφώνησε με τα «καναρίνια» στο ποσό των 13 εκατομμυρίων ευρώ συν ποσοστό μεταπώλησης για τον 19χρονο επιθετικό, ο οποίος ετοιμάζεται πλέον για την Αγγλία και την Premier League, βρίσκοντας συμπαίκτη στη Νόριτς τον Δημήτρη Γιαννούλη.

Στη χώρα μας επέστρεψε για λογαριασμό του Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα, ο Πέδρο Κόντε, ο οποίος μάλιστα ανακοινώθηκε από τον σύλλογο των Ιωαννίνων, με τις υπογραφές να πέφτουν την Τρίτη (10/8) μετά τις ιατρικές εξετάσεις. Ο 33χρονος Ισπανός φορ γυρίζει στα Γιάννενα και στην ομάδα που αγαπήθηκε μετά από τρία χρόνια.

Την ίδια στιγμή παρελθόν και τυπικά από τον Παναθηναϊκό αποτέλεσε ο Γιουνές Σανκαρέ καθώς ο 32χρονος Σενεγαλέζος μέσος υπέγραψε για δύο χρόνια στην τουρκική Τζιρεσούνσπορ και ανακοινώθηκε, λέγοντας «αντίο» στους «πράσινους».

Εκτός από τον Χρήστο Τζόλη, άλλη μια μεταγραφή Έλληνα ποδοσφαιριστή στο εξωτερικό σημειώθηκε απόψε. Ο λόγος για τον Δημήτρη Νικολάου, ο οποίος αγωνιζόταν ήδη στην Ιταλία με τη φανέλα της Έμπολι κι από τη νέα σεζόν θα φοράει τη φανέλα της Σπέτσια. Η ομάδα του πρώην παίκτη της ΑΕΚ, Ντανιέλε Βέρντε, απέκτησε με απευθείας μεταγραφή τον άλλοτε στόπερ του Ολυμπιακού, με τους Ερυθρόλευκους να βγαίνουν κερδισμένοι διατηρώντας ποσοστό μεταπώλησης 20%.

Στη La Liga, ο Ζεράρ Μορένο δεν πρόκειται να πάρει μεταγραφή σύντομα. Κι αυτό διότι έβαλε υπογραφή σε νέο συμβόλαιο με τη Βιγιαρεάλ με ισχύ ως το καλοκαίρι του 2027 (!), όποτε και θα είναι 35 χρονών.

Μακριά από την Ευρώπη, «επανένωση» με άρωμα... Μπαρτσελόνα σημειώθηκε στη Βίσελ Κόμπε. Ο Μπόγιαν Κρκιτς άφησε τη Μοντρεάλ Ίμπακτ και υπέγραψε στην ομάδα του Αντρές Ινιέστα, με τον οποίο πρακτικά συναντιούνται ξανά μετά από 10 χρόνια, όταν ο Ισπανός εξτρέμ είχε αποχωρήσει από τους Μπλαουγκράνα για τη Ρόμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα