Απόλλων Σμύρνης: «Χτυπάει» Ταραβέλ για τα μετόπισθεν (vid)

Δημήτρης Σαμόλης
Απόλλων Σμύρνης: «Χτυπάει» Ταραβέλ για τα μετόπισθεν (vid)

bet365

Τον 34χρονο αριστεροπόδαρο Γάλλο κεντρικό αμυντικό, Ζερεμί Πιέρ Ταραβέλ, επιδιώκει να αποκτήσει ο Απόλλων Σμύρνης. 

Για την απόκτηση αριστεροπόδαρου στόπερ κινείται τον τελευταίο καιρό ο Απόλλων Σμύρνης και οι πληροφορίες από τη Γαλλία αναφέρουν ότι ο «εκλεκτός» έχει βρεθεί στο πρόσωπο του Ζερεμί Πιέρ Ταραβέλ. Είναι 34 ετών (γεννημένος στις 17/4/1987), έχει ύψος 1.91 και κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά μετά το τέλος της συνεργασίας του με τη Σερκλ Μπριζ. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στο Βέλγιο έκανε 18 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, δύο στο κύπελλο και μέτρησε δύο γκολ και τρεις ασίστ.

Στο παρελθόν ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός έχει περάσει από Λιλ, Ζούλτε Βάρεγκεμ, Λόκερεν, Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Γάνδη και Σιόν. Στο βελγικό πρωτάθλημα έχει παίξει 178 φορές, στο κροατικό 34, ενώ μετρά συμμετοχές στο Champions League (6) και στο Europa League (5). Στην κορυφή διασυλλογική διοργάνωση είχε παίξει το 2015 με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, όταν μάλιστα στον ίδιο όμιλο ήταν ο Ολυμπιακός.

Ο Απόλλων βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον ποδοσφαιριστή και κινείται για να τον φέρει στην Αθήνα, με σκοπό να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα