Με Σπιριντόνοβιτς και όλες τις μεταγραφές ο Ατρόμητος στον Βόλο

Με Σπιριντόνοβιτς και όλες τις μεταγραφές ο Ατρόμητος στον Βόλο

Gazzetta team
Με Σπιριντόνοβιτς και όλες τις μεταγραφές ο Ατρόμητος στον Βόλο

bet365

Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε την αποστολή για το τουρνουά του Βόλου με τον Άνχελ Λόπεθ να παίρνει μαζί του όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα.

Οι Περιστεριώτες από 8 ως 10 Αυγούστου θα συμμετέχουν στο τουρνουά του Βόλου, στο οποίο επίσης θα λάβουν μέρος εκτός της τοπικής ομάδας και οι Αστέρας Τρίπολης και ΟΦΗ.

Ο Λόπεθ πήρε και τα 11 μεταγραφικά αποκτήματα στην αποστολή, μαζί και τον Σπιριντόνοβιτς που ανακοινώθηκε χθες. Εκτός έμειναν οι Κιβρακίδης και Τομάσεβιτς.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Ατρόμητου:

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ατρόμητου εν όψει του τουρνουά φιλανθρωπικού χαρακτήρα που θα διεξαχθεί στον Βόλο το τριήμερο 8 έως 10 Αυγούστου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο με τη συμμετοχή της τοπικής ομάδας και των Αστέρα Τρίπολης και ΟΦΗ.

Το τουρνουά διεξάγεται με σκοπό την ενίσχυση του Ορφανοτροφείου Βόλου και του ιδρύματος «Φλόγα», καθώς όλα τα έσοδα θα διατεθούν σε αυτά τα δύο ιδρύματα.

Η ομάδα μας θα αναμετρηθεί αύριο (8/8) με τον Αστέρα Τρίπολης στις 19:00 κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, ενώ το δεύτερο παιχνίδι είναι ανάμεσα στον Βόλο και τον ΟΦΗ.

Μετά την ολοκλήρωση της σημερινής προπόνησης, ο προπονητής μας, Άνχελ Λόπεθ, ανακοίνωσε την αποστολή για το αγωνιστικό τριήμερο, η οποία αναχώρησε το μεσημέρι του Σαββάτου για την πόλη της Μαγνησίας.

Την αποστολή στελεχώνουν οι:

Μανδάς, Θεοδωράκης, Πίριτς, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Κουλούρης, Καρτάλης, Σάλομον, Γκαλβαό, Καστεγιάνο, Σπιριντόνοβιτς, Μουνίθ, Νταβιώτης, Βασιλαντωνόπουλος, Κλωναρίδης, Τζαβίδας, Νάτσος, Πισάνο, Μπεντινέλι, Κωτσόπουλος, Στρούγγης, Αθανασίου, Οικονομίδης, Τριμμάτης.

Όσοι δεν συμμετέχουν στην αποστολή θα συνεχίσουν τις προπονήσεις τους υπό τις οδηγίες του προπονητή φυσικής κατάστασης, Γιώργου Πήδουλα.

Σημειώνεται πως όλοι οι παίκτες υποβλήθηκαν σε τεστ κορωνοϊού και τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα