Ολυμπιακός: «Τελειώνει» του Τιάγκο Σίλβα στην Γκιμαράες

Βασίλης Τεμπέλης
Ολυμπιακός: «Τελειώνει» του Τιάγκο Σίλβα στην Γκιμαράες

bet365

Ο 28χρονος Πορτογάλος μέσος, Τιάγκο Σίλβα, αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και να επιστρέψει στην πατρίδα του για λογαριασμό της Γκιμαράες.

Κοντά στον επαναπατρισμό του για λογαριασμό της Γκιμαράες βρίσκεται ο Τιάγκο Σίλβα. Ο 28χρονος Πορτογάλος μέσος αναμένεται να μείνει τις επόμενες ώρες ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και να υπογράψει συμβόλαιο με τη Βιτόρια.

Άλλωστε υπάρχει συμφωνία εδώ και τρεις εβδομάδες ανάμεσα στις δύο πλευρές. Το «αγκάθι» ήταν ότι ο Τιάγκο Σίλβα δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους Ερυθρόλευκους. Καθώς, ωστόσο, δεν υπολογίζεται από τον Πέδρο Μαρτίνς θ' αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα του Πειραιά.

Αποκτήθηκε τον περασμένο Οκτώβριο από τη Νότιγχαμ Φόρεστ και την περασμένη σεζόν φόρεσε 21 φορές την ερυθρόλευκη φανέλα, μοιράζοντας 2 ασίστ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα