Σούπερ στα εργομετρικά ο Μισελέν (vid)

Σούπερ στα εργομετρικά ο Μισελέν (vid)

Σούπερ στα εργομετρικά ο Μισελέν (vid)

bet365

Ο Μισελέν πέρασε με απόλυτη επιτυχία τα ιατρικά κι εργομετρικά τεστ και πλέον ετοιμάζεται να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την ΑΕΚ.

Μόνο οι υπογραφές απομένουν για την ολοκλήρωση της απόκτησης του Κλεμάν Μισελέν από την ΑΕΚ. Ο 24χρονος δεξιός μπακ πέρασε με απόλυτη επιτυχία τα εργομετρικά τεστ αν και στις μετρήσεις στην αρχή τον αντιμετώπισαν επιφυλακτικά γιατί έχει λίγες μέρες που επέστρεψε από το Τόκιο με την Ολυμπιακή ομάδα της Γαλλίας, οι επιδόσεις του στα εργομετρικά όπου έφτασε τελικά να κάνει 16 χιλιόμετρα άφησαν μάλλον έκπληκτους τους ανθρώπους της ΑΕΚ.

Την ίδια ώρα στην Ελλάδα έχει έρθει από χθες το απόγευμα και τον συνόδευε εκτός από τον Γάλλο μάνατζερ του και έναν ακόμα μάνατζερ που ήταν ο συνδετικός κρίκος με την Λανς και δύο παιδικοί του φίλοι που ήθελαν να είναι μαζί του στην πρώτη του εμπειρία εκτός Γαλλίας. Ο ένας εξ αυτών μάλιστα ήταν συμπαίκτης του στις μικρές ομάδες της Τουλούζ, δεν θέλησε ποτέ να γίνει επαγγελματίας αλλά από τότε αποτελεί τον πιο πιστό του φίλο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα