Η Equipe αποκαλύπτει τα δεδομένα του deal της ΑΕΚ για τον Μισλέν

Η Equipe αποκαλύπτει τα δεδομένα του deal της ΑΕΚ για τον Μισλέν

Δημήτρης Βέργος
Η Equipe αποκαλύπτει τα δεδομένα του deal της ΑΕΚ για τον Μισλέν

bet365

Ο Κλεμάν Μισλέν αναμένεται την Πέμπτη (5/8) να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ υπογράφοντας για τέσσερα χρόνια. Σύμφωνα με την Equipe το deal με τη Λανς θα φτάσει μαζί με τα μπόνους γύρω στο 1 εκατ. ευρώ.

Η ΑΕΚ κινήθηκε υπό άκρα μυστικότητα και έκλεισε τον Κλεμάν Μισλέν της Λανς για το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, φέρνοντας μάλιστα τον 24χρονο Γάλλο μπακ από το απόγευμα της Τετάρτης (4/8) στην Αθήνα.

Στην Ένωση μπαίνουν πλέον σε φάση ολοκλήρωσης της μεταγραφής του Μισλέν, πραγματοποιώντας τις τελικές συζητήσεις με τη Λανς και ρυθμίζοντας τις λεπτομέρειες του deal με τον γαλλικό σύλλογο. Μάλιστα σύμφωνα με την έγκυρη γαλλική εφημερίδα Equipe, η συμφωνία των δύο συλλόγων ανέρχεται μαζί με τα μπόνους γύρω στο 1 εκατομμύριο ευρώ, με τον 24χρονο Γάλλο μπακ να υπογράφει τετραετές συμβόλαιο με την ΑΕΚ.

Το τυπικό σκέλος της συμφωνίας ΑΕΚ - Λανς αναμένεται να ολοκληρωθεί την Πέμπτη (5/8), όπως και τα ιατρικά και εργομετρικά του ποδοσφαιριστή. Συνεπώς οι ανακοινώσεις πάνε για την Πέμπτη καθώς ήταν αδύνατο μέχρι το βράδυ της Τετάρτης να μπορούσαν να ολοκληρωθούν τα πάντα ώστε να πέσουν και υπογραφές.

Η ουσία είναι ότι η ΑΕΚ με τον Μισλέν κλείνει ακόμα μια σημαντική ανάγκη που είχε στο ρόστερ της και παρέμενε ανοικτή, δηλαδή την απόκτηση του βασικού δεξιού μπακ που αποτελούσε προτεραιότητα. Έτσι μπορεί να επικεντρωθεί πλέον και στο ζήτημα που έχει να κάνει με τον αριστερό εξτρέμ, όπου η υπόθεση του Νίκλας Ελίασον παραμένει «ζεστή», έχοντας όμως και εναλλακτικές περιπτώσεις, αλλά και σε έξτρα κινήσεις που υπάρχουν στα υπόψιν.

Photo Credits: Getty Images

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα