ΑΕΚ: Φιλικά με Απόλλωνα Σμύρνης και Λαμία

ΑΕΚ: Φιλικά με Απόλλωνα Σμύρνης και Λαμία

bet365

Φιλική αναμέτρηση με την ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης στα Σπάτα είναι προγραμματισμένη το Σάββατο (07/08, 20:00) για την ΑΕΚ. Στις 14 Αυγούστου το άλλο φιλικό και πιθανότατα στο ΟΑΚΑ με την Λαμία.

Μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό από την Βελέζ, η ΑΕΚ θα δώσει δύο φιλικά παιχνίδια, προκειμένου να προετοιμαστεί για τη νέα σεζόν, η οποία ξεκινάει στις 21 Αυγούστου.

Το Σάββατο (07/08) στις 20:00 η Ένωση θα αντιμετωπίσει στα Σπάτα σε φιλική αναμέτρηση τον Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ θα υπάρξει και ακόμη ένα φιλικό ματς το άλλο Σάββατο στις 14 Αυγούστου πιθανότατα στο ΟΑΚΑ με την Λαμία.

Ετσι, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς θα έχει την ευκαιρία μέσω αυτών των δύο φιλικών αναμετρήσεων να δοκιμάσει νέα πρόσωπα και σχηματισμούς, προκειμένου η ομάδα να παρουσιαστεί έτοιμη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Ιωνικό (21/08).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα