Μπεχαράνο: «Είμαι καλά, σας ευχαριστώ για τα μηνύματα»

Βασίλης Τεμπέλης
Μπεχαράνο: «Είμαι καλά, σας ευχαριστώ για τα μηνύματα»

bet365

O Ντάνι Μπεχαράνο ευχαρίστησε όσους του έστειλαν μηνύματα για τον τραυματισμό που είχε μετά από το τροχαίο και ξεκαθάρισε ότι είναι καλά.

Μπορεί όλα να τρόμαξαν τα ξημερώματα της Δευτέρας (26/7) όταν ο Ντάνι Μπεχαράνο και η οικογένειά του έπεσαν θύματα τροχαίου, αλλά ο Βολιβιανός μέσος, της Λαμίας, όσο και η οικογένειά του απέφυγαν τα χειρότερα.

Ο προπονητής των Φθιωτών, Μιχάλης Γρηγορίου, με δηλώσεις του στήριξε τον παίκτη του, ενώ ο ίδιος ο Μπεχαράνο με μήνυμά του στα social media ευχαρίστησε όσους του συμπαραστάθηκαν.

«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τα μηνύματα στήριξης και το ενδιαφέρον προς το πρόσωπό μου. Θέλω να ευχαριστήσω τη Λαμία και όλη τη διοίκηση για τη στήριξη που μου παρείχε. Χάρη στο Θεό, είμαστε καλά χωρίς προβλήματα και σοβαρούς τραυματισμούς. Ευχαριστώ από καρδιάς σε όλους. Ευχαριστώ το Θεό που με προστάτεψε από το ατύχημα. Τώρα μένει να αναρρώσω και να επιστρέψω δριμύτερος», είναι το περιεχόμενο της ανάρτησης του Μπεχαράνο.

H ανάρτηση του Ντάνι Μπεχαράνο

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα