Λαμία: Τροχαίο για τον Μπεχαράνο και την οικογένειά του

Λαμία: Τροχαίο για τον Μπεχαράνο και την οικογένειά του

bet365

Ο Ντάνι Μπεχαράνο είχε τροχαίο το οποίο του προκάλεσε σοβαρούς τραυματισμούς, ενώ η γυναίκα του χτύπησε ελαφρά και το παιδί του ευτυχώς καθόλου.

Σοβαρό τροχαίο συμβάν είχε τα ξημερώματα της Δευτέρας στον Μπράλο, στο ύψος της Μονής Δαμάστας, ο μέσος του ΠΑΣ Λαμία, Ντάνι Μπεχαράνο, ο οποίος επέστρεφε στην πόλη από το Αγρίνιο όπου παντρευόταν το Σάββατο.

Στο αμάξι επέβαιναν τόσο η γυναίκα του όσο και το παιδί του, το οποίο ευτυχώς δεν τραυματίστηκε.

Όπως αναφέρει το lamianow.gr, το συμβάν έγινε λίγο πριν τις 04.00 το πρωί, ενώ παραμένει άγνωστο ακόμη το πώς εξετράπη το όχημα από την πορεία του.

Σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, άμεσα κλήθηκε στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον τραυματία στο Νοσοκομείο Λαμίας. Οι πρώτες πληροφορίες από το ρεπορτάζ αναφέρουν πως ο Μπεχαράνο έχει χτυπήσει σε σαγόνι, ζυγωματικά, ενώ φέρεται να έχει κάταγμα στην κλείδα και αναμένεται να μπει στο χειρουργείο.

Φυσικά, προς το παρόν, δεν μπορεί να γίνει εκτίμηση του πόσο θα μείνει εκτός δράσης αλλά αναμένεται να μείνει εκτός γηπέδων για αρκετό διάστημα. πολύμηνη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα