Γρηγορίου: «Στηρίζουμε τον Μπεχαράνο, δεν θα πάρουμε παίκτη στη θέση του»

 Γρηγορίου: «Στηρίζουμε τον Μπεχαράνο, δεν θα πάρουμε παίκτη στη θέση του»

bet365

Ο κόουτς της Λαμίας ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στον Βολιβιανό χαφ και τόνισε πως δεν υπάρχει σκέψη να έρθει άλλος ποδοσφαιριστής μέχρι να επιστρέψει στα γήπεδα

Στο πλευρό του Ντάνι Μπεχαράνο βρίσκονται όλοι στη Λαμία μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που υπέστη τα ξημερώματα της Δευτέρας. Ο Μιχάλης Γρηγορίου, τεχνικός της ομάδας, μετά το σημερινό (28/7) φιλικό με τον Απόλλωνα Σμύρνης τόνισε πως όλοι τον περιμένουν να επιστρέψει στην ομάδα και μάλιστα δεν θα αποκτηθεί παίκτης στη θέση του. «Σύμφωνα με την πληροφόρηση των γιατρών ο Ντάνι σε περίπου 1,5 μήνα θα είναι κοντά μας. Θέλω να ευχηθώ τόσο στον Ντάνι όσο και στην σύζυγό του ταχεία ανάρρωση και καλούς απογόνους και σε αυτούς και στον Τζανδάρη και την σύζυγό του (σ.σ. όπως ο Βολιβιανός, έτσι και εκείνος παντρεύτηκε πρόσφατα). Η ουσιαστική παρένθεση που θέλω να κάνω αφορά στα δημοσιεύματα που μιλούν για ενίσχυση ή όχι στη θέση του Μπεχαράνο. Ο Ντάνι είναι αναπόσπαστο μέλος της ομάδας μας, σε 1,5 θα είναι κοντά μας σύμφωνα με τους γιατρούς, εννοείται ότι τον στηρίζουμε και τον περιμένουμε και δεν θα αποκτηθεί κανένας ποδοσφαιριστής στην θέση του», σχολίασε.


Οσο για το ματς είπε ότι «Υπήρχαν δύο διαφορετικές εικόνες το πρώτο ημίχρονο από το δεύτερο. Βέβαια σε αυτό παίζει ρόλο και το ότι στο δεύτερο ημίχρονο είχε πέσει λίγο και η θερμοκρασία. Βγάλαμε όμως μεγάλη διάθεση, κάναμε πολλά από αυτά τα οποία θέλουμε να βλέπουμε φέτος σε θέματα τακτικής. Νομίζω ότι είναι ακόμα πάρα πολύ νωρίς. Εννοείται ότι δεν μας απασχολεί το σκορ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα