Σάρλια: «Μου αρέσει η πίεση, ήρθα για να κερδίζω» (vid)

Σάρλια: «Μου αρέσει η πίεση, ήρθα για να κερδίζω» (vid)

Σάρλια: «Μου αρέσει η πίεση, ήρθα για να κερδίζω» (vid)

bet365

Ο Ζβόνιμιρ Σάρλια στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παναθηναϊκού ανέφερε πως το θέμα της πίεσης όχι μόνο δεν τον ενοχλεί, αλλά του δίνει την ώθηση που επιζητά για τις νίκες.

Ο Κροάτης αμυντικός έχοντας υπογράψει το 2ετές συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό και έχοντας ανακοινωθεί επίσημα από το «τριφύλλι», μίλησε στην κάμερα της «πράσινης» ΠΑΕ και είπε χαρακτηριστικά:

«Ως νέος ππαίκτης του Παναθηναϊκού είμαι τόσο χαρούμενος που είμαι εδώ. Είναι τιμή για εμένα και ανυπομονώ να ξεκινήσω δουλειά με την οιμάδα.

Έχει περάσει καιρός από την πρώτη επαφή με τον Παναθηναϊκό, είμαι πλέον εδώ και το μόνο που ευχόμουν ήταν να έρθω εδώ.

Η πίεση είναι αυτό που θέλω. Μου αρέσει να βρίσκομαι υπό πίεση, μου αρέσει να μας πιέζει κάποιος για να πάρουμε τις νίκες. Γι' αυτό το λόγο έχω έρθει, για να νικήσω.

Δεν μου αρέσει να μιλάω πολύ. Θα προσπαθήσω να δείξω στο γήπεδο, αλλά σε κάθε παιχνίδι θα δίνω το 100%. Είναι αρκετό αυτό για αρχή.

Έμαθα τα πάντα για τη σύνδεση που έχει ο Παναθηναϊκός με τους Κροάτες παίκτες και ήρθα για να διατηρήσω αυτή τη θετική ατμόσφαιρα και να γράψω μια νέα ιστορία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα