Παναθηναϊκός: Σόου από Χατζηγιοβάνη, γκολ και με ραμπόνα! (vids)

Παναθηναϊκός: Σόου από Χατζηγιοβάνη, γκολ και με ραμπόνα! (vids)

Παναθηναϊκός: Σόου από Χατζηγιοβάνη, γκολ και με ραμπόνα! (vids)

bet365

Εξαιρετική προπόνηση από τον Τάσο Χατζηγιοβάνη που πέτυχε γκολ με ραμπόνα και βολ πλανέ. Δουλειά στην πίεση και το επιθετικό τρανζίσιον από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: ΝΙΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Μετά το πρωινό ρεπό, οι παίκτες του Παναθηναϊκού επέστρεψαν στο προπονητικό του Χορστ. Το πρόγραμμα ξεκίνησε με ζέσταμα, συνεχίστηκε με passing game και στην συνέχεια ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έριξε το βάρος στην πίεση και στο επιθετικό τρανζίσιον.

«Για κάθε ανάγκη μετακίνησης η Avance έχει την λύση μέσα από τον πλήρη και υπερσύγχρονο στόλο της»!

knt

Στα 2/3 του γηπέδου η μία ομάδα είχε παίκτη παραπάνω. Στο ένα μισό του γηπέδου η κατάσταση ήταν 7vs6 και η επιμονή του Σέρβου τεχνικού ήταν στο πρέσινγκ, δίνοντας συνεχώς οδηγίες για το που και πως πρέπει να στήνονται οι παγίδες. Στο άλλο μισό η κατάσταση ήταν 4vs3 και εκεί ο Γιοβάνοβιτς έκανε παρατηρήσεις, καθώς οι παίκτες του δεν μπορούσαν να εκμεταλλευθούν με επάρκεια το αριθμητικό πλεονέκτημα. O Λούκας Βιγιαφάνιες πέτυχε ένα υπέροχο γκολ, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί.

Παπάδες ο Χατζηγιοβάνης!

Στην συνέχεια σε χώρο μικρότερο του μισού γηπέδου έγινε μίνι τουρνουά. Οι ᾽᾽πράσινοι᾽᾽ χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες.

Πορτοκαλί: Ξενόπουλος, Χατζηθεοδωρίδης, Πέρεθ, Σερπέζης, Σάντσες, Αθανασακόπουλος, Καμπετσής, Μακέντα, Αϊτόρ

Πράσινη: Διούδης, Χατζηγιοβάνης, Βέλεθ, Σιδεράς, Μαουρίσιο, Μπουζούκης, Ενγκμπακοτό, Χουάνκαρ,

Κίτρινη: Χριστογεώργος, Σαβιέρ, Κώτσιρας, Ρόμπι, Αλεξανδρόπουλος, Βιγιαφάνιες, Αγιούμπ, Σανκαρέ, Καρλίτος,

Νικητές αναδείχθηκαν οι «πράσινοι» αλλά μεγάλος πρωταγωνιστής της άσκησης ήταν ο Τάσος Χατζηγιοβάνης. Ο Έλληνας εξτρέμ σημείωσε τέσσερα γκολ και δύο από αυτά ήταν καταπληκτικά. Το ένα με ραμπόνα και το άλλο με γυριστό βολ πλανέ! Μάλιστα, όταν ρώτησε από τον υπεύθυνο βίντεο της ΠΑΕ αν τα έπιασε, του εξήγησε με δόση χιούμορ πως «δεν ΄χω ξαναβάλει στη ζωή μου τόσα γκολ μαζεμένα»!

Από κει και πέρα, κάποια στγμή ο Μαουρίσιο χτύπησε στην μέση τον Καρλίτος σε μια διεκδίκηση της μπάλας. Ο Ιβάν μπήκε γρήγορα στο γήπεδο, όλοι έπεσαν πάνω στον Ισπανό. ᾽Ἐίμαι καλά θα παίξω» είπε ο 31χρονος φορ, με τον 59χρόνο να κάνει πλάκα, να γελάει και να λέει«Ναι, θα παίξει»!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα