Ηττα ΟΦΗ από την Αλκμααρ υπό το βλέμμα του Φαν'τ Σχιπ (vid)

Ηττα ΟΦΗ από την Αλκμααρ υπό το βλέμμα του Φαν'τ Σχιπ (vid)

Ηττα ΟΦΗ από την Αλκμααρ υπό το βλέμμα του Φαν'τ Σχιπ (vid)

bet365

Οι Κρητικοί έχασαν 2-0 από την ολλανδική ομάδα, σε ένα ματς που είδαν ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδος μαζί με τον Ρουντ Γκούλιτ

Ακόμη ένα δυνατό τεστ προετοιμασίας στην Ολλανδία έδωσε σήμερα (28/7) ο ΟΦΗ, καθώς αντιμετώπισε την Αλκμααρ του Βασίλη Παυλίδη. Σε ένα ματς μάλιστα που είδαν μαζί από την εξέδρα ο τεχνικός της Εθνικής Ελλάδος Τζον Φαν'τ Σχιπ μαζί με τον «θρύλο» του παγκόσμιου ποδοσφαίρου Ρουντ Γκούλιτ. Οι Κρητικοί έχασαν το παιχνίδι με 2-0, καθώς δέχθηκαν από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο απέναντι πάντως σε έναν πιο «έτοιμο» αντίπαλο.

Φαν'τ Σχιπ, Βίντερ και Γκούλιτ μαζί

Ο Νίκος Νιόπλιας ξεκίνησε με τον Επασί κάτω από τα γκολπόστ, τους Βούρο, Σελίμοβιτς, Πασαλίδη, Λυμπεράκη στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά, τους Μεγιάδο, Ντε Γκούζμαν στον άξονα, τους Φαν Ντάινεν, Καμάου στα άκρα και τον Σαρδινέρο δίπλα στον Καστάνιος.

Η Αλκμααρ άνοιξε το σκορ με τον Γκούντμουντσον στην πρώτη φάση του ματς, ενώ μέχρι την ανάπαυλα ο ΟΦΗ «φλέρταρε» με την ισοφάριση σε ένα σουτ του Καμάου. Οι Ολλανδοί διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 58' σε στατική μπάλα με τον Βέρκουτ, ενώ για την ελληνική ομάδα δεν έλειψαν ξανά τα προβλήματα καθώς ο Φαν Ντάινεν αντικαταστάθηκε με πρόβλημα στον αυχένα.


Στο δεύτερο ημίχρονο για λογαριασμό τους έπαιξαν και οι Μαρινάκης, Κοροβέσης, Διαμάντης, Γιαννούλης, Μπαλογιάννης, Νέιρα, Ουές, Στάρτζεον, Νοικοκυράκης, Γρίβας και ο υπό δοκιμή Γκονζάλες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα