Ολυμπιακός: Αναμένονται θετικές εξελίξεις για Ονιεκούρου

Ολυμπιακός: Αναμένονται θετικές εξελίξεις για Ονιεκούρου

bet365

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές για την περίπτωση του Χένρι Ονιεκούρου, ο οποίος έχει πολλές πιθανότητες να ντυθεί στα ερυθρόλευκα.

Ο Χένρι Ονιεκούρου είναι μια περίπτωση που έχει στα... ραντάρ του ο Πέδρο Μαρτίνς από πέρυσι. Ωστόσο, ο Νιγηριανός εξτρέμ δεν αποκλείεται να φορέσει φέτος τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας είναι σε προχωρημένες επαφές και βάσει των όσων βγαίνουν αυτή τη στιγμή από το ρεπορτάζ, αναμένεται να υπάρξουν άμεσα θετικές εξελίξεις για την περίπτωση του 24χρονου. Θυμίζουμε ότι και οι Γάλλοι βλέπουν θετική έκβαση της υπόθεσης, με το δημοσιογράφο Ιγνάσιο Ζενουαρντί να τονίζει πως οι ερυθρόλευκοι θα δανειστούν τον παίκτη από τη Μονακό, βάζοντας οψιόν αγοράς στη συμφωνία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα