«Ψημένος» ο Τζιοβίνκο, αλλά ο ΠΑΟΚ πρέπει να περιμένει

«Ψημένος» ο Τζιοβίνκο, αλλά ο ΠΑΟΚ πρέπει να περιμένει

«Ψημένος» ο Τζιοβίνκο, αλλά ο ΠΑΟΚ πρέπει να περιμένει

bet365

Ο ΠΑΟΚ τα’ χει βρει σχεδόν σ’ όλα με τον Σεμπαστιάν Τζιοβίνκο, την ώρα που η Αλ Χιλάλ το βράδυ της Δευτέρας συμφώνησε με τον Μάθιους Περέιρα που προορίζεται ως ο αντικαταστάτης του Ιταλού μεσοεπιθετικού.

Η σχέση Λουτσέσκου-Τζιοβίνκο, στην οποία θέλοντας ή μη έχει αναφερθεί πολλάκις ο Ρουμάνος προπονητής, κάνει ευκολότερη τη μεταγραφική-βόμβα που ετοιμάζει ο ΠΑΟΚ, φέρνοντας αργά ή γρήγορα στην Τούμπα τον 34χρονο σούπερ σταρ.

Στη Μικράς Ασίας έχουν αντιληφθεί το πόσο πολύ θέλει ο Ραζβάν Λουτσέσκου να επιτευχθεί η συγκεκριμένη, πολυδάπανη και περίπλοκη, μεταγραφή που θα του δώσει τη δυνατότητα να συνεργαστεί και πάλι με τον Ιταλό μεσοεπιθετικό, τον οποίο και προορίζει να αγωνιστεί πίσω από τον επιθετικό στο «4-2-3-1», ενώ ξέρει βάσει των ποιοτικών χαρακτηριστικών του, ότι μπορεί να τον αξιοποιήσει, αν χρειαστεί, στα «φτερά» της επίθεσης.

Με λίγα λόγια; Αυτόν ξέρει (πολύ καλά από την συνεργασία στην Αλ Χιλάλ), αυτόν εμπιστεύεται και αυτόν θέλει να φέρει στην Τούμπα, σε μια κίνηση που θα αλλάξει το στάτους κβο των «ασπρόμαυρων». Γι’ αυτό και από πολλούς χαρακτηρίζεται ως επιτακτική ανάγκη, η προσπάθεια να εξαντληθούν όλα τα περιθώρια για να φέρει ο ΠΑΟΚ έναν παίκτη της αξίας του πρώην άσου της Γιουβέντους.

Η εκκρεμότητα που παραμένει ανοικτή

Στη Σαουδική Αραβία οι περισσότεροι θεωρούν δεδομένη τη λύση της συνεργασίας Τζιοβίνκο-Αλ Χιλάλ, μάλιστα όπως αναφέρεται, εκτός από τις όποιες αλλαγές ετοιμάζονται οι πρωταθλητές να πραγματοποιήσουν στο ρόστερ τους, σημαντικό ρόλο παίζει η επιθυμία του 34χρονου ποδοσφαιριστή να διαφοροποιήσει τις συνθήκες ζωής της οικογένειας του και να επιστρέψει στην Ευρώπη απ’ όπου έχει πολλές προτάσεις, αλλά φαίνεται να έχει επιλέξει να συνεχίσει την καριέρα του για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ωστόσο όσο παραμένει ανοικτή και υπό διαπραγμάτευση η σημαντική εκκρεμότητα με τη λύση του συμβολαίου του, κανείς δεν είναι σε θέση να πει με βεβαιότητα πότε θα κλείσει το θέμα του Ιταλού μεσοεπιθετικού.

Εκλεισε ο αντι-Τζιοβίνκο

Όπως ανέφερε σήμερα ο συμπατριώτης του δημοσιογράφος, Τζανλούκα ντι Μάρτζιο «ο Σεμπαστιάν Τζιοβίνκο βρίσκεται προ των πυλών της Τούμπας» και πιο συγκεκριμένα «είναι ένα βήμα από το να φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ».

Πάντως το βράδυ έγινε γνωστό ότι η Αλ Χιλάλ ήρθε σε οριστική συμφωνία για την απόκτηση του Μάθιους Περέιρα, ο οποίος προορίζεται από τον Λεονάρντο Ζαρντίμ να είναι ο αντικαταστάτης του 34χρονου μεσοεπιθετικού που άμεσα αναμένεται να αναχωρήσει από το Ριάντ.

Δημοφιλής στην πλατφόρμα του Transfermarkt

Ενδεικτική της μεγάλης απήχησης που έχει η όλη κουβέντα γύρω από το ποδοσφαιρικό μέλλον του Σεμπαστιάν Τζιοβίνκο είναι ότι κάποια στιγμή μέσα στην ημέρα έφτασε να είναι το Νο1 στην εξιδικευμένη πλατφόρμα γύρω από τις μεταγραφές «transfermarkt.com».

O Ιταλός ποδοσφαιριστής παραμένει δημοφιλής, τα όσα γράφτηκαν σήμερα στην πατρίδα του εκτίναξαν το ενδιαφέρον των ποδοσφαιρόφιλων, την ίδια ώρα που η αναζήτηση για ποδοσφαιριστές, όπως ο Λιονέλ Μέσι και ο Ραφαέλ Βαράν, τη Δευτέρα ήταν, βάσει του καθημερινού top-10, πιο πίσω.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα