Ατομικό ο Ματέο Γκαρσία

Ατομικό ο Ματέο Γκαρσία

 Ατομικό ο Ματέο Γκαρσία

bet365

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός του Αρη δεν γυμνάστηκε και σήμερα με τους υπόλοιπους «κίτρινους»

Ατομικό έκανε και σήμερα (26/7) στον Αρη ο Ματέο Γκαρσία, σε αντίθεση με τον Ντάνιελ Σούυντγκρεν που έχει ουσιαστικά μπει σε φουλ ρυθμούς.

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ
Απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της ρεβάνς της Πέμπτης (29/07) με την Astana FC στο Κλεάνθης Βικελίδης (21:30), στο πλαίσιο του β’ προκριματικού γύρου του Europa Conference League.

Ενεργοποίηση, rondo game, επιθετική ανάπτυξη και παιχνίδι μικρών σχέσεων και χώρων είχε το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης με τον Ματέο Γκαρσία να συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Ντάνιελ Σούντγκρεν ακολούθησε μεγάλο μέρος του προγράμματος.

Αύριο, Τρίτη, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα