Μιλοβάνοβιτς: «Ο Αραούχο είχε συμφωνήσει εδώ και ένα μήνα με την ΑΕΚ»

Μιλοβάνοβιτς: «Ο Αραούχο είχε συμφωνήσει εδώ και ένα μήνα με την ΑΕΚ»

bet365

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ και νυν υπεύθυνος σκάουτινγκ της Λας Πάλμας, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, στάθηκε στην επιθυμία του Σέρχιο Αραούχο να επιστρέψει στην Ένωση.

Ο Σέρχιο Αραούχο είχε συμφωνήσει με την ΑΕΚ εδώ και ένα μήνα, όπως αποκάλυψε ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς σε συνέντευξή του στην ισπανική σελίδα Canarias7. O Σέρβος πρώην τεχνικός διευθυντής της Ένωσης και νυν υπεύθυνος σκάουτινγκ της Λας Πάλμας στάθηκε στην επιθυμία του Αργεντινού να επιστρέψει.

«Η αλήθεια είναι ότι ο Αραούχο είχε και εξακολουθεί να έχει μια ισχυρή σχέση αγάπης με την ΑΕΚ. Το λέω επειδή ήμουν εκεί, το έχω δει και ξέρω πως είναι. Για περισσότερο από ένα μήνα είχε συμφωνήσει με την ΑΕΚ αλλά παρέμενε στην Λας Πάλμας.

Ήθελε να φύγει. Όμως ο πρόεδρος, Μιγκέλ Ανχελ Ραμίρεθ, δυσκολευόταν να τον πουλήσει. Ήθελε να τον κρατήσει στην ομάδα εξαιτίας της προσωπικής και επαγγελματικής εκτίμησης που έχει για αυτόν αλλά εγώ και τα άλλα μέλη της διοίκησης τον πείσαμε ότι το ιδανικό είναι να τον πουλήσει. Δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε έναν ποδοσφαιριστή που το μυαλό του ήταν αλλού και τα χρήματα που μας προσέφεραν ήταν ικανοποιητικά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα