Μιχαηλίδης: «Σίγουρα θα είμαστε στο 100% στο πρώτο παιχνίδι» (vid)

Μιχαηλίδης: «Σίγουρα θα είμαστε στο 100% στο πρώτο παιχνίδι» (vid)

Μιχαηλίδης: «Σίγουρα θα είμαστε στο 100% στο πρώτο παιχνίδι» (vid)

bet365

Ο νεαρός αμυντικός της ομάδας του ΠΑΟΚ μίλησε για την εικόνα της ομάδας μετά το φιλικό με τη Φέγενορντ. ΑΠΕΛΝΤΟΟΡΝ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Μιχαηλίδης μετά το τέλος του φιλικού αγώνα του ΠΑΟΚ:

Για το αποτέλεσμα και αν η ομάδα μπορούσε να παίξει και καλύτερα: «Μπορούσαμε να παίξουμε και καλύτερα. Προσπαθούμε να βάλουμε στο παιχνίδι μας αυτά που μας ζητάει ο προπονητής και να φτάσουμε στο 100%».

Για την ετοιμότητα της ομάδας ενόψει του πρώτου αγώνα: «Δουλεύουμε πολύ σκληρά και σε λεπτομέρειες. Σίγουρα θα είμαστε στο 100% στο πρώτο επίσημο παιχνίδι».

Για το πως νιώθει ο ίδιος παίζοντας πλέον με τετράδα στην άμυνα: «Με την τριάδα πίσω είσαι λίγο πιο ασφαλής. Δουλέψαμε πολύ σε αυτό το κομμάτι και ανταπεξέρχομαι καλά μέχρι στιγμής».

Για τα καλά λόγια που έχει πει ο Λουτσέσκου για εκείνον: «Προσπαθώ να βελτιώσω όλα τα αρνητικά μου αλλά και τα θετικά μου. Ευχαριστώ τον προπονητή: έχουμε συζητήσει ό,τι αρνητικό υπάρχει και δουλεύουμε για να το βελτιώσω».

Για το επίπεδο των τμημάτων υποδομής του ΠΑΟΚ και τον ΠΑΟΚ Β': «Είναι δύσκολο κομμάτι η προσαρμογή. Είναι καλό για τους παίκτες που θα υπάρχει ένα στάδιο πριν την πρώτη ομάδα. Πιστεύω θα βοηθήσει τους μικρούς».

Για τα γκολ των Τζόλη και Κούτσια: «Δουλεύουν καθημερινά. Συγχαρητήρια που σκόραραν και ελπίζω να έρθουν κι άλλα γκολ».

Για το πως σκέφτονται στον ΠΑΟΚ μία εκ των Ντουντελάνζ ή Μποέμιανς: «Κοιτάμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και έτοιμοι στο παιχνίδι. Δε μας ενδιαφέρει τόσο πολύ ο αντίπαλος, θέλουμε να είμαστε στο 100%».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα