Η Ρίβερ Πλέιτ, το «όχι» στους Άραβες και η άφιξη του Ιτούρμπε στη Θεσσαλονίκη

Η Ρίβερ Πλέιτ, το «όχι» στους Άραβες και η άφιξη του Ιτούρμπε στη Θεσσαλονίκη

Η Ρίβερ Πλέιτ, το «όχι» στους Άραβες και η άφιξη του Ιτούρμπε στη Θεσσαλονίκη

bet365

Οι Αργεντίνοι στέκονται στο σενάριο της επιστροφής του Χουάν Ιτούρμπε στη Ρίβερ Πλέιτ, στη συμφωνία του παίκτη με τον Άρη αλλά και στην άφιξή του στη Θεσσαλονίκη εντός του επόμενου 48ωρου.

Με δεδομένη τη συμφωνία του Άρη με τον Χουάν Ιτούρμπε για συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων, οι Αργεντίνοι γράφουν για τις συζητήσεις που προηγήθηκαν μεταξύ του Παραγουανού μεσοεπιθετικού με τη Ρίβερ Πλέιτ. Για την ακρίβεια σημειώνουν ότι στο προηγούμενο διάστημα εξετάστηκε έντονα από τον φημισμένο σύλλογο της Αργεντινής η προοπτική επιστροφής του 28χρονου παίκτη, αλλά ο Μαρσέλο Γκαγιάρδο (προπονητής της Ρίβερ) εκτίμησε ότι ο Ιτούρμπε δεν ταιριάζει στο αγωνιστικό πλάνο αλλά και στη φιλοσοφία του κι έτσι κατέθεσε αρνητική εισήγηση.

Οι Αργεντίνοι τονίζουν επίσης ότι το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή μιλά πλέον ανοιχτά για τη συμφωνία του με τον Άρη καθώς επίσης και ότι ο «Τούρμπο» αναμένεται στη Θεσσαλονίκη μέσα στο επόμενο 48ώρο. Επίσης σημειώνουν ότι… «ο Ιτούρμπε προτίμησε την Ευρώπη και τον Άρη καθώς απέρριψε πολύ μεγάλη (οικονομικά) πρόταση από τη Σαουδική Αραβία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα