Μεγάλη διάκριση για την Ακαδημία του Ολυμπιακού

Μεγάλη διάκριση για την Ακαδημία του Ολυμπιακού

Δημήτρης Τομαράς
Μεγάλη διάκριση για την Ακαδημία του Ολυμπιακού

bet365

Ο εργοφυσιολόγος και υπεύθυνος μετρήσεων της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, Δημήτρης Στεργιόπουλος, κέρδισε μία από τις υποτροφίες που δίνει η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου για επιστημονικές μελέτες.

Είναι κάτι που συμβαίνει πρώτη φορά για κάποιον υποψήφιο διδάκτωρ αλλά και ελληνικό πανεπιστήμιο (Καποδιστριακό) χωρίς συνεργασία με πανεπιστήμιο του εξωτερικού.

Ο Στεργιόπουλος θα ερευνήσει την επίδραση των συνεχόμενων αεροπορικών ταξιδιών σε διάφορες φυσιολογικές λειτουργίες και στην απόδοση των elite αθλητών ποδοσφαίρου, με τις συγκεκριμένες υποτροφίες να δίνονται από την UEFA με σκοπό την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου. Αξίζει να σημειωθεί πως το project του Στεργιόπουλου επελέγη ανάμεσα σε δυνατές υποψηφιότητες μεγάλων ευρωπαϊκών πανεπιστημίων. Η Ακαδημία του Ολυμπιακού ήδη τον συνεχάρη για τη διάκρισή του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα