Κόκε: «Ευχαριστώ τον κόσμο του Άρη και συγγνώμη...»

Κόκε: «Ευχαριστώ τον κόσμο του Άρη και συγγνώμη...»

Κόκε: «Ευχαριστώ τον κόσμο του Άρη και συγγνώμη...»

bet365

Με απόλυτη επίγνωση της σημασίας που έχει η ελευθερία για τον άνθρωπο, ο Κόκε θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο του Άρη για τη στήριξη κατά τους μήνες της φυλάκισής του, ενώ, ζήτησε και συγγνώμη για την απογοήτευση που προκάλεσε...

Ο Κόκε είναι πλέον ελεύθερος έχοντας περάσει τους προηγούμενους 20 μήνες στη φυλακή και έγραψε στα social media:

«Είναι απίστευτο το συναίσθημα που νιώθω. Είμαι πολύ χαρούμενος. Η ελευθερία είναι το πιο σημαντικό πράγματα στη ζωή. Θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους του ΑΡΗ που με στήριξαν αυτούς τους 20 μήνες.

Ήξερα από την οικογένειά μου για τις φωτογραφίες και τα μηνύματά σας. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ.

Θέλω να πω συγνώμη στον κόσμο που με αγαπάει, γιατί τον απογοήτευσα. Τώρα όμως είμαι έξω και θα παλέψω για μία νέα ζωή με αγάπη και εκτίμηση για τη ζωή».

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED