Πρώτο ματς με κόσμο για τον ΟΦΗ μετά από σχεδόν 16 μήνες!

Πρώτο ματς με κόσμο για τον ΟΦΗ μετά από σχεδόν 16 μήνες!

Πρώτο ματς με κόσμο για τον ΟΦΗ μετά από σχεδόν 16 μήνες!

bet365

Οι Κρητικοί θα αντιμετωπίσουν τη Βέστερλο παρουσία 400 φιλάθλων και θα δώσουν παιχνίδι με κόσμο στις εξέδρες για πρώτη φορά μετά τον Μάρτιο του 2020

Τη Βέστερλο θα αντιμετωπίσει σήμερα (24/7) ο ΟΦΗ σε νέο του φιλικό παιχνίδι. Το οποίο θα παρακολουθήσουν 400 φίλαθλοι, καθώς τόσα είναι τα εισιτήρια που εξέδωσαν οι γηπεδούχοι και τα οποία, σύμφωνα με τις αναφορές τους,θα εξαντληθούν αφού αντιστοιχούν σε κατόχους διαρκείας.

Ετσι οι Κρητικοί θα δώσουν το πρώτο τους, έστω και ανεπίσημο, ματς με κόσμο μετά την 1η Μαρτίου του 2020 και ύστερα από σχεδόν 16 μήνες, καθώς κέρδισαν τότε τη Λαμία με 3-0 και εξασφάλισαν ένα «εισιτήριο» για το Europa League της περασμένης χρονιάς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα