Φιλική ήττα (3-0) του Ατρόμητου από την Χετάφε(pics)

Φιλική ήττα (3-0) του Ατρόμητου από την Χετάφε(pics)

Φιλική ήττα (3-0) του Ατρόμητου από την Χετάφε(pics)

bet365

Οι Περιστεριώτες έχασαν σε ένα «δυνατό» τεστ προετοιμασίας, με αντίπαλο ομάδα της Primera Division

Την ήττα με 3-0 γνώρισε σήμερα (24/7) ο Ατρόμητος, καθώς έχασε από την Χετάφε σε φιλικό του παιχνίδι στην Ισπανία. Που ήταν ακόμη ένα «δυνατό» τεστ για την ομάδα, με αντίπαλο επιπέδου Primera Division.


Ο Ανχελ Λόπεθ ξεκίνησε με τον Πίριτς κάτω από τα γκολπόστ, τους Βασιλαντωνόπουλο, Χατζηισαΐα, Μαυρομάτη, Αθανασίου στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά, τους Σάλομον, Νάτσο στον άξονα, τους Μπεντινέλι, Κλωναρίδη, Πισάνο μεσοεπιθετική τριάδα και τον Κουλούρη στην κορυφή της επίθεσης.
....

Στο πρώτο ημίχρονο οι Περιστεριώτες μπήκαν καλύτερα, με τον Νάτσο στο 18' απώλεσαν μία πολύ καλή ευκαιρία, όμως στη συνέχεια δέχθηκαν δύο γκολ από τον Ουνάλ και η ανάπαυλα τους βρήκε πίσω στο σκορ με 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο προχώρησαν σε «μαζεμένες» αλλαγές, ο ρυθμός έπεσε, στο 53' δέχθηκαν και τρίτο γκολ από τον Τιμόρ, ενώ λίγο πριν το τέλος ο Οικονομίδης «φλέρταρε» με το 3-1.

...
Η σύνθεση του Ατρόμητου ήταν η εξής: Πίριτς, Βασιλαντωνοπουλος (72' Κιβρακίδης), Χατζηισαΐας (60' Στρούγγης), Μαυρομμάτης, Αθανασίου (46' Τομάσεβιτς), Νάτσος (72' Τζαβίδας), Σάλομον (72' Οικονομίδης), Κλωναρίδης (46' Καρτάλης), Μπεντινελι (46' Μουνίθ), Πισάνο (53' Τριμμάτης), Κουλούρης (46' Κωτσόπουλος).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα