ΠΑΟΚ: Οριστική συμφωνία με Σφιντέρσκι

ΠΑΟΚ: Οριστική συμφωνία με Σφιντέρσκι

ΠΑΟΚ: Οριστική συμφωνία με Σφιντέρσκι

bet365

ΠΑΟΚ και Σφιντέρσκι ήρθαν σε οριστική συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2024 με τις υπογραφές να πέφτουν με την επιστροφή της ομάδας στην Ελλάδα.

Οριστική συμφωνία για ανανέωση του συμβολαίου του Κάρολ Σφιντέρσκι. Ο Πολωνός επιθετικός, μετά τις εμφανίσεις του στο Euro 2020 ολοκλήρωσε τον κύκλο διαπραγματεύσεων με την ασπρόμαυρη ΠΑΕ και οι δύο πλευρές προχωράνε σε επέκταση της συνεργασίας τους για άλλα δύο χρόνια, μέχρι το 2024.

Το νέο συμβόλαιο προβλέπει υψηλότερες οικονομικές απολαβές για τον 24χρονο φορ ο οποίος πλέον θα αμείβεται με 800.000 ευρώ ετησίως. Οι υπογραφές θα πέσουν με την επιστροφή της ομάδας στην Θεσσαλονίκη και αυτό που απομένει να γίνει γνωστό είναι το ύψος της ρήτρας (η υπάρχουσα είναι στα 10.000.000 ευρώ) που θα υπάρχει στο νέο συμβόλαιο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα