Πιεκάρσκι: «Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζει καλό συμβόλαιο, όχι σε πρόταση από Κίνα»

Πιεκάρσκι: «Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζει καλό συμβόλαιο, όχι σε πρόταση από Κίνα»

Πιεκάρσκι: «Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζει καλό συμβόλαιο, όχι σε πρόταση από Κίνα»

bet365

Ο μάνατζερ του Σφιντέρσκι μίλησε σε πολωνικά ΜΜΕ για τις επαφές που έχει ο 24χρονος επιθετικός με τον ΠΑΟΚ για την επέκταση της συνεργασίας του, ενώ αποκάλυψε πως υπήρχε πρόταση γι αυτόν από ομάδα της Κίνας.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει ζητήσει την παραμονή του, ενώ και ο ίδιος επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ. Ο λόγος για τον Κάρολ Σφιντέρσκι με τον ατζέντη του, Μάριους Πιεκάρσκι, να μιλάει στα ΜΜΕ της Πολωνίας για τις επαφές που υπάρχουν με τους Θεσσαλονικείς για την επέκταση του συμβολαίου, ενώ αποκάλυψε πως πως υπήρξε πρόταση από ομάδα της Κίνας η οποία όμως απορρίφθηκε.

«Υπάρχει ενδιαφέρον για τον Κάρολ, αλλά έχει συμβόλαιο για έναν χρόνο ακόμα με τον ΠΑΟΚ και δεν υπάρχει πρόθεση να πουληθεί εκ μέρους του συλλόγου. Οι Έλληνες δεν θέλουν να μιλήσουν καθόλου για την μεταγραφή του. Θα πρέπει να πληρώσουν 7.500.000 ευρώ για αυτόν , και έχει μόνο ένα χρόνο συμβόλαιο. Όλες οι προσφορές απορρίπτοντα», ανέφερε αρχικά ο Πιεκάρσκι για να προσθέσει για την επιθυμία του Λουτσέσκου να τον έχει στον ΠΑΟΚ.

«Ο προπονητής Ράζβαν Λουτσέσκου που τώρα επέστρεψε στον ΠΑΟΚ, έφερε τον Κάρολ πριν 2,5 χρόνια και κέρδισε την εμπιστοσύνη του. Ο προπονητής Λουτσέσκου ελπίζει ότι θα είναι σε θέση να βασιστεί τώρα επάνω του. Δεν είναι ξεκάθαρο συμπέρασμα ότι θα παραμείνει, αλλά ετοιμάζεται ένα νέο, καλό συμβόλαιο για αυτόν».

Κλείνοντας τις δηλώσεις του ο Πιεκάρσκι στάθηκε στην επιθυμία του πελάτη του να συνεχίσει στον Δικέφαλο του Βορρά. «Γιατί να μην επεκτείνει το συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ εάν πάρει καλά χρήματα; Δεν λέω ότι ο Κάρολ θα παίξει στη Θεσσαλονίκη για το υπόλοιπο της ζωής του, αλλά μπορεί να επεκτείνει το συμβόλαιο και να μπει νέα ρήτρα για το ενδεχόμενο πώλησης του κρατώντας την πόρτα ανοιχτή. Ο Κάρολ είναι καλά στην Ελλάδα, ωστόσο, δεν… τρελαίνεται για να πάρει μεταγραφή. Όταν γεμίσει και πάλι η Τούμπα θα είναι μεγάλη χαρά να παίζει εκεί. Σίγουρα, το πρωτάθλημα στην Ελλάδα δεν είναι το ίδιο ανταγωνιστικό όπως άλλα στην Ευρώπη, από την άποψη της έντασης και της δημοτικότητας, αλλά ήταν μια καλή κίνηση να πάει στον ΠΑΟΚ. Σκοράρει τακτικά, υπάρχει ενδιαφέρον και είχε επίσης μια πολύ καλή οικονομική προσφορά από την Κίνα που απορρίφθηκε. Παντρεύτηκε, έχει ένα παιδί, ζουν καλά εκεί και δεν υπάρχει λόγος να φύγει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα