Στις προπονήσεις του Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα ο Γερμανοπολωνός Μίκαελ Γκαρντάφσκι (vid)

Θοδωρής Βασίλης
Στις προπονήσεις του Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα ο Γερμανοπολωνός Μίκαελ Γκαρντάφσκι (vid)

bet365

Νέο πρόσωπο στις προπονήσεις του Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα με τον 30χρονο Μίκαελ Γκαρντάφσκι να περναέι από το μικροσκόπιο του Ηρακλή Μεταξά.

Στα 3-5 Πηγάδια μαζί με την αποστολή του Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται ο 30χρονος Γερμανοπολωνός Μίκαελ Γκαρντάφσκι ο οποίος κουβαλάει μια πλούσια καριέρα έχοντας αγωνιστεί στην Γερμανία με τις Καρλ Τσάις Ιένα, ε Κολωνία, Όσναμπρικ, Ντούισμπουργκ, Χάνσα Ροστόκ, πριν μετακομίσει στην Πολωνία του 2017 για λογαριασμό της Κορόνα Κίελτσε.

Στην Κορόνα Κίελτσε μάλιστα είχε συμπαίκτη και έναν άλλον πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ, τον Θέμη Τζημόπουλο, πριν μετακομίσει το καλοκαίρι του 2020 στην Κρακοβία. Έχει υπάρξει διεθνής με τις μικρές εθνικές της Γερμανίας (Κ-16, Κ-17), και μπορεί να καλύψει πολλές θέσεις, αφού στο παρελθόν έχει αγωνιστεί τόσο ως αριστερό μπακ κι εξτρέμ, αλλά και ως δεξί μπακ κι εξτρέμ, ενώ ορισμένες φορές έδωσε λύσεις και ως δεκάρι!

Ο παίκτης είναι προσωπική επιλογή του Ηρακλή Μεταξά ο οποίος θέλει να τον δει σε κάποιες προπονήσεις πριν δώσει το οριστικό ΟΚ αφού το τελευταίο εξάμηνο δεν είχε συμμετοχές και επιθυμεί να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα