Υπογράφουν στον Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα οι Περέα, Οσάβε

Θοδωρής Βασίλης
 Υπογράφουν στον Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα οι Περέα, Οσάβε

bet365

Ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός θα γίνει για 3 χρόνια παίκτης του «Αγιαξ της Ηπείρου», ενώ ο Νιγηριανός ακραίος πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις που υποβλήθηκε

Για τα Τρία Πέντε Πηγάδια θα αναχωρήσει αύριο (16/7) η αποστολή του Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα και εκεί η ομάδα θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασία της. Σε αυτή ανανένεται να συμμετάσχουν 2 «νέα» πρόσωπα, καθώς οι Χουάν Χοσέ Περέα και Οσαγιαμέν Οσάβε θα γίνουν σύντομα παίκτες της ομάδας.

Ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός αποχαιρέτησε σήμερα όλους στον Παναθηναϊκό και θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, ενώ οι εξετάσεις του 28χρονου Νιγηριανού μεσοεπιθετικού που ήρθε πρόσφατα στη χώρα μας είναι «καθαρές» και επίσης θα αποκτηθεί.

Παράλληλα κατά τη διάρκεια της παρουσίας της ομάδας στο βουνό, ο Μεταξάς θα αποφασίσει ποιοι εκ των νεαρών θα παραχωρηθούν δανεικοί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα