Ο Ρεμπότσο εκλεκτός του ΠΑΟΚ για αριστερό μπακ (vids)

Ο Ρεμπότσο εκλεκτός του ΠΑΟΚ για αριστερό μπακ (vids)

 Ο Ρεμπότσο εκλεκτός του ΠΑΟΚ για αριστερό μπακ (vids)

bet365

Ο 26χρονος Πορτογάλος ακραίος οπισθοφύλακας που πέρσι ήταν στην Πάσος Φερέιρα είναι ο παίκτης που θέλουν στην ομάδα να φέρουν στη Θεσσαλονίκη και να φορέσει τα «ασπρόμαυρα»

Ο Πέδρο Ρεμπότσο είναι ο «εκλεκτός» του ΠΑΟΚ για το αριστερό άκρο της άμυνάς του και πλέον ο Πορτογάλος μπακ βρίσκεται στην «εξίσωσή» του. Πρόκειται για τον 26χρονο ακραίο οπισθοφύλακα που την περασμένη σεζόν έπαιζε στην Πάσος Φερέιρα (20 συμμετοχές/2 ασίστ) ως δανεικός από την Γκινγκάμπ όπου και ανήκει και έχει συμβόλαιο μέχρι το επόμενο καλοκαίρι.

Ο Πορτογάλος είναι ο παίκτης στον οποίο κατέληξε ο Ράζβαν Λουτσέσκου και πλέον στον «Δικέφαλο του Βορρά» ξεκίνησαν επαφές για την απόκτησή του.

«Απόφοιτος» των ακαδημιών της Μπενφίκα, το 2016 πήγε στη Μορεϊρένσε, ενώ στη Γαλλία για την Γκινγκάμπ πήγε το 2017. Εκεί έμεινε μέχρι τον Γενάρη του 2020, όπου πήγε δανεικός στην Μπεσίκτας και πέρσι στην ομάδα της πατρίδας του.

Είναι διεθνής με όλες τις «μικρές» Εθνικές της χώρας του.


Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα