Το ξεχωριστό τετ α τετ Λουτσέσκου - Τζόλη (vid)

Το ξεχωριστό τετ α τετ Λουτσέσκου - Τζόλη (vid)

Το ξεχωριστό τετ α τετ Λουτσέσκου - Τζόλη (vid)

bet365

Η ειδική διαχείριση του wonderkid του ΠΑΟΚ από τον Ρουμάνο προπονητή στη διάρκεια της προετοιμασίας.

ΑΠΕΛΝΤΟΟΡΝ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Ο Χρήστος Τζόλης προέρχεται από μια ονειρική σεζόν, όπου στο μεγαλύτερο μέρος της έκανε πράγματα και θαύματα με την ασπρόμαυρη φανέλα, αλλά μέχρι τώρα στην προετοιμασία προσπαθεί να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα και τις υψηλότερες απαιτήσεις του προπονητή του.

Στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ απέναντι στη Χέρακλες, ο Λουτσέσκου χρησιμοποίησε δύο διαφορετικές ενδεκάδες και ο 19χρονος επιθετικός δεν ήταν σε καμία από αυτές που αγωνίστηκαν, απλά πέρασε στο 88ο λεπτό ως αλλαγή στη θέση του Κούτσια.

Ο Ρουμάνος έχει από κοντά συνέχεια τον Τζόλη και στο τέλος της σημερινής προπόνησης στο Apeldoorn κάθισε και του μίλησε για αρκετή ώρα, εξηγώντας του πράγματα που θέλει να δει από εκείνον μέσα στο γήπεδο, όχι μόνο στο επιθετικό κομμάτι, αλλά και σε άλλα στοιχεία του παιχνιδιού τα οποία λείπουν από το ρεπερτόριο του νεαρού ποδοσφαιριστή, ο οποίος σε δηλώσεις του υποστήριξε ότι έχει να μάθει πολλά από τον Λουτσέσκου.

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

SUPERLEAGUE NEWS FEED