«Πρόταση του ΠΑΟΚ για Τζιοβίνκο», γράφουν αραβικά ΜΜΕ

«Πρόταση του ΠΑΟΚ για Τζιοβίνκο», γράφουν αραβικά ΜΜΕ

«Πρόταση του ΠΑΟΚ για Τζιοβίνκο», γράφουν αραβικά ΜΜΕ

bet365

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Σαουδική Αραβία ο ΠΑΟΚ έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στην Αλ Χιλάλ για την απόκτηση του Σεμπαστιάν Τζιοβίνκο.

Ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Al-Riyadia», έχει καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Σεμπαστιάν Τζιοβίνκο, για τον οποίο οι «ασπρόμαυροι» έχουν δείξει ενδιαφέρον και κοιτάζουν έντονα την περίπτωσή του.

Όπως σημειώνεται ο «Δικέφαλος» θέλει τον 34χρονο Ιταλό ποδοσφαιριστή με μεταγραφή και γι’ αυτό το λόγο βρίσκεται σε εξέλιξη μία διαπραγμάτευση ανάμεσα στους δύο συλλόγους, καθώς ο Τζιοβίνκο δεσμεύεται μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου με συμβόλαιο.

Αυτό το διάστημα ο πρώην άσος της Γιουβέντους κάνει κανονικά προετοιμασία με την Αλ Χιλάλ στην Αυστρία, ενώ για την περίπτωσή του αναφέρθηκε χτες ο Ραζβάν Λουτσέσκου, καθώς οι δυο τους συνεργάστηκαν για ένα μεγάλο διάστημα στην ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα