Νιόπλιας: «Ήμασταν πάρα πολύ καλοί στο δεύτερο ημίχρονο»

Gazzetta team
Νιόπλιας: «Ήμασταν πάρα πολύ καλοί στο δεύτερο ημίχρονο»

bet365

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση του ΟΦΗ στο δεύτερο ημίχρονο της φιλικής ισοπαλίας (1-1) με τη Φορτούνα Σιτάρντ έμεινε ο Νίκος Νιόπλιας.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Νιόπλιας στον Athletic Radio 104,2 μετά το ισόπαλο 1-1 με τη Φορτούνα Σιτάρντ στην Ολλανδία:

Αρχικά είπε: «Ήμασταν καλοί και σήμερα. Κοιτάζουμε τη φυσική μας κατάσταση προς το παρόν, αλλά κοιτάζουμε και την ποιότητα στο παιχνίδι μας. Σιγά σιγά αλλάζει το είδος προπόνησης που κάνουμε στην προετοιμασία μας. Όταν βρούμε τη φόρμα μας και δεν παίζουν οι παίκτες μας 45λεπτα και 30λεπτα θα είμαστε ακόμα καλύτεροι»

Για το επίπεδο των προπονήσεων και την εικόνα της ομάδας: «Η αλήθεια είναι ότι κάνουμε έντονες προπονήσεις και παρουσιάζουμε ένα πολύ καλό σύνολο. Στο σημερινό παιχνίδι λίγο στα πρώτα λεπτά δεν ήμασταν καλοί αλλά στη συνέχεια του παιχνιδιού το βρήκαμε. Η Φορτούνα είναι πιο έτοιμη, έπαιζε ουσιαστικά στην έδρα της κι εμείς κάναμε 1,5 ώρα ταξίδι με το πούλμαν, συνεπώς οι παίκτες χρειάστηκαν λίγο χρόνο για να βρουν τα πατήματά τους, να κάνουν ζέσταμα και να βελτιωθούν στο παιχνίδι. Ήμασταν πάρα πολύ καλοί στο δεύτερο ημίχρονο.

Είχαμε κάποιες επιπολαιότητες και πρέπει να τις δούμε. Στο σημερινό παιχνίδι είχαμε καλή ανάπτυξη, καλή άμυνα και γενικότερα μία πολύ θετική εικόνα. Θα το λέω συνέχεια, ότι δεν έχει σημασία το αποτέλεσμα. Είτε κερδίσουμε 10-0 είτε χάσουμε 10-0, προς το παρόν βλέπουμε άλλα στοιχεία».

Για την φυσική κατάσταση των παικτών: «Μας νοιάζει η φυσική μας κατάσταση και όταν πάμε στο τουρνουά του Βόλου θα κοιτάξουμε και τα αποτελέσματα, καθώς θα θέλουμε να δούμε τον βαθμό ετοιμότητάς μας. Το πρωί είχαμε μία δυνατή προπόνηση σχεδόν 2 ωρών και τώρα αγωνιστήκαμε το απόγευμα, με σκοπό να δουλέψουμε στην κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε. Σε έναν αγώνα παίρνεις κι άλλα στοιχεία, διαφορετικά από την προπόνηση».

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

SUPERLEAGUE NEWS FEED