Ο αριθμός των εισιτηρίων διαρκείας στον Ολυμπιακό ξεπέρασε τις 7.000

Ο αριθμός των εισιτηρίων διαρκείας στον Ολυμπιακό ξεπέρασε τις 7.000

Δημήτρης Τομαράς
Ο αριθμός των εισιτηρίων διαρκείας στον Ολυμπιακό ξεπέρασε τις 7.000

bet365

Ο αριθμός των εισιτηρίων διαρκείας ξεπέρασε τις 7.000 στον Ολυμπιακό, καθώς τη Δευτέρα (19/7) συνεχίστηκε με αμείωτους ρυθμούς η διάθεσή τους. 

Ο κόσμος του Ολυμπιακού, πάρα τον καύσωνα και τις δυσκολίες που υπάρχουν με τους περιορισμούς που υποχρεωτικά εφαρμόζονται λόγω της πανδημίας, συνεχίζει να δείχνει το πόσο στηρίζει την ομάδα καθώς πλέον η διάθεση των διαρκείας ξεπέρασε τις 7.000. Από αύριο Τρίτη (20/7) και ανήμερα του αγώνα την Τετάρτη (21/7), θα σταματήσει προσωρινά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας καθώς θα βγουν στα εκδοτήρια τα εισιτήρια για τον αγώνα με τη Νέφτσι.

Από το πρωί της Πέμπτης (22/7) θα συνεχιστεί κανονικά και ηλεκτρονικά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας. Τέλος την Τρίτη (20/7) και την Τετάρτη (21/7) οι ενδιαφερόμενοι για αγορά εισιτηρίου διαρκείας θα μπορούν τηλεφωνικά να κλείνουν το ραντεβού τους για Πέμπτη (22/7) και Παρασκευή (23/7).​

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

SUPERLEAGUE NEWS FEED