Βαριά ήττα με 6-1 για τον Ατρόμητο από την Έλτσε (pics)

Βαριά ήττα με 6-1 για τον Ατρόμητο από την Έλτσε (pics)

Βαριά ήττα με 6-1 για τον Ατρόμητο από την Έλτσε (pics)

bet365

Με το αριστερό ξεκίνησε τα φιλικά ο Ατρόμητος ο οποίος γνώρισε βαριά ήττα με 6-1 από την Έλτσε.

Μπορεί τα φιλικά να αποτελούν ευκαιρία για δοκιμές, αλλά ο Άνχελ Λόπεθ θα θέλει σίγουρα να το ξεχάσει το ματς με την Έλτσε. Και αυτό γιατί ο Ατρόμητος στο πρώτο του φιλικό παιχνίδι επί ισπανικού εδάφους γνώρισε βαριά ήττα με 6-1.

Το ματς ξεκίνησε με την Έλτσε να παίρνει κεφάλι στο σκορ μόλις στο 7ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Καρίγιο. Λίγα λεπτά αργότερα ο Γκαλβάο έγινε αναγκαστική αλλαγή και αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Ατρόμητος να χάσει λίγο τα πατήματά του στον αγωνιστικό χώρο, με την ισπανική να φτάνει κοντά στο γκολ σε άλλες δύο περιπτώσεις.

Η απάντηση των Περιστεριωτών ήρθε στο 36' με το δοκάρι του Κουλούρη. Με την έναρξη της επανάληψης έγινε το 2-0 με αυτογκόλ του Κιβρακίδη. Στο 58' ο Ατρόμητος είχε νέο δοκάρι με τον Πισάνο, αλλά το σουτ του Αργεντινού άσου κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι της Έλτσε. Και από την στιγμή που δεν έγινε το 2-1, ήρθε το 3-0 με υπέροχη ενέργεια του άλλοτε άσου της ΑΕΚ Μπογιέ.

Στο 65' οι Ισπανοί έφτασαν στο 4-0, όταν μετά από κόρνερ ο Τόμασεβιτς άθελά του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Το γκολ της τιμής για τον Ατρόμητο ήρθε στο 83' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κωτσόπουλου, με την Έλτσε όμως να πετυχαίνει άλλα δύο γκολ με τον Πιάτι στο 83' και τον Μπογιέ στο 89'.

Οι συνθέσεις του Ατρόμητου:

Α' Ημίχρονο: Μανδάς, Γκαλβάο (16' Μαυρομμάτης), Στρούγγης, Βασιλαντωνόπουλος, Αθανασίου, Οικονομίδης, Σάλομο, Μουνίθ, Μπετινέλι, Τζαβίδας, Κουλούρης.

Β' Ημίχρονο: Μανδάς, Τριμμάτης, Κιβρακίδης, Καρτάλης, Χατζηισαΐας, Σάνι, Νάτσος, Πισάνο, Τομάσεβιτς, Κωτσόπουλος, Τσακίρης, Μπουλάρι.

Ατρόμητος - Έλτσε

Ατρόμητος - Έλτσε

* Οι φωτογραφίες είναι από τον επίσημο λογαριασμό του Ατρόμητου στο facebook.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα