Καγκάβα: «Είναι σημαντικό ότι γινόμαστε καλύτεροι» (vid)

Καγκάβα: «Είναι σημαντικό ότι γινόμαστε καλύτεροι» (vid)

Καγκάβα: «Είναι σημαντικό ότι γινόμαστε καλύτεροι» (vid)

bet365

Οι δηλώσεις του Σίντζι Καγκάβα στο επίσημο κανάλι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με τη Σαρλερουά (2-0) στην Ολλανδία.

ΑΠΕΛΝΤΟΟΡΝ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Ο Σίντζι Καγκάβα πατάει καλά στο γήπεδο, καθημερινά ανεβάζει στροφές και δείχνει ένας διαφορετικός παίκτης προς το καλύτερο. Ο Ιάπωνας μεσοεπιθετικός στις δηλώσεις του στάθηκε στην πολύ καλή προετοιμασία, που κάνει ως τώρα ο ΠΑΟΚ στην Ολλανδία, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα τα αποτελέσματα στα φιλικά παιχνίδια.

Αναλυτικά όσα είπε μετά το τέλος του αγώνα με τη Σαρλερουά:

«Ήταν αρκετά καλό παιχνίδι. Κάνουμε ήδη πολύ καλή προετοιμασία. Είμαστε φυσικά και λίγο κουρασμένοι, καθώς κάνουμε πολλές προπονήσεις. Πρέπει να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα. Να προπονηθούμε με τον καινούριο προπονητή και τους καινούριους παίκτες. Είναι σημαντικό πως γινόμαστε καλύτεροι. Το αποτέλεσμα δεν έχει σημασία. Γνωρίζω φυσικά πως πρέπει να κερδίζουμε πάντα, αλλά είναι σημαντικός ο τρόπος που παίζουμε στα φιλικά. Το επόμενο παιχνίδι έρχεται σύντομα. Θα κάνουμε καλή προετοιμασία, θα κάνουμε αποθεραπεία και θα συνεχίσουμε τη δουλειά μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα