Το μεταγραφικό «ταμείο» της ημέρας: Βράνιες, Κούρτιτς, Κλωναρίδης και Ζιρού

Gazzetta team
Το μεταγραφικό «ταμείο» της ημέρας: Βράνιες, Κούρτιτς, Κλωναρίδης και Ζιρού

bet365

Ο Όγκνιεν Βράνιες ήρθε στην Αθήνα για την ΑΕΚ, ενώ ο Γιασμίν Κούρτιτς έφτασε στη Θεσσαλονίκη για να περάσει ιατρικά για τον ΠΑΟΚ. Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε τον Βίκτωρα Κλωναρίδη, ενώ στο εξωτερικό η Μίλαν επισημοποίησε την απόκτηση του Ολιβιέ Ζιρού.

Μεταγραφική δραστηριότητα είχαμε τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό και το Σάββατο (17/7), μιλώντας πάντα για deals που ανακοινώθηκαν ή πρόκειται να ολοκληρωθούν.

Εντός των συνόρων, ξεχωρίζει η άφιξη του Όγκνιεν Βράνιες στην Αθήνα για να επιστρέψει στην ΑΕΚ. Ο 31χρονος Βόσνιος στόπερ έχει φτάσει σε συμφωνία με την Ένωση για τριετές συμβόλαιο, με το οποίο θα μπει με την κιτρινόμαυρη φανέλα στην Αγιά Σοφιά - OPAP Arena.

Στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ έφτασε ο Γιασμίν Κούρτιτς. Ο 32χρονος Σλοβένος μέσος θα περάσει τα ιατρικά τεστ για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του και έπειτα θα «πετάξει» για την Ολλανδία για να ενσωματωθεί στην αποστολή.

Σημαντική προσθήκη ολοκλήρωσε ο Ατρόμητος, ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση του Βίκτωρα Κλωναρίδη, ο οποίος υπέγραψε για δύο χρόνια και αποτελεί την 9η μεταγραφική κίνηση των Περιστεριωτών.

Ο Ιωνικός έκλεισε τον 28χρονο Κολομβιανό εξτρέμ Ρεϊνάλντο Λένις, ο οποίος πλέον αναμένεται στην Ελλάδα την ερχόμενη εβδομάδα αφού εξασφαλίσει τη βίζα του, ενώ στην προετοιμασία του ΟΦΗ στην Ολλανδία ενσωματώθηκε ο 26χρονος Αυστραλός μεσοεπιθετικός Μπρους Καμάου, ο οποίος σύντομα θα ανακοινωθεί από τους Κρητικούς.

Εκτός συνόρων, η «κλεισμένη» μεταγραφή του Ολιβιέ Ζιρού στη Μίλαν είναι πια επίσημη, με τον 34χρονο Γάλλο φορ να υπογράφει συμβόλαιο διετούς διάρκειας στους Ροσονέρι του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Μετά από μια εννιαετία, λοιπόν, ο πολύπειρος στράικερ αποχαιρέτησε την Premier League, στη διάρκεια της οποίας σημείωσε συνολικά 90 γκολ με τη φανέλα της Άρσεναλ και της Τσέλσι. Αυτή είναι και η τέταρτη φετινή μεταγραφή των Μιλανέζων, μετά τον αντι-Ντοναρούμα, Μάικ Μενιάν και τους Τομόρι-Τονάλι που αποκτήθηκαν οριστικά με οψιόν αγοράς (29,2 εκατ. και 6,9 εκατ. από Τσέλσι και Μπρέσια αντίστοιχα).

Στην Ολλανδία και τη Φέγενορντ, ο αντικαταστάτης του Στίβεν Μπεργκίς που υπέγραψε στον Άγιαξ είναι και επίσημα ο Αλιρέζα Τζαχανμπάκς, ο οποίος αποκτήθηκε από τη Μπράιτον έναντι 1,1 εκατ. ευρώ. Στην Τουρκία, ο άλλοτε παίκτης του ΠΑΟΚ, Πέντρο Ενρίκε μετακόμισε από την Καϊσέρισπορ στη Σίβασπορ με 1 εκατ. ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα